Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Διαγόρας Ρόδου – ΠΑΟΚ Β’ (2-3): Πρώτος και καλύτερος με νέα νίκη!

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, ο ΠΑΟΚ Β’ νίκησε στην έδρα του Διαγόρα με 3-2, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου και έπιασε ξανά την κορυφή της βαθμολογίας.

Τρίποντο ανατροπής πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ Β’ στη Ρόδο, συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου.

Σε μια ματσάρα με πολλές συγκινήσεις, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προηγήθηκε με εύστοχο πέναλτι του Μπράντονιτς στο 17′, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν λίγο μετά την έναρξη του β΄μέρους με τον Τάτση. Ο Διαγόρας μάλιστα βρήκε και δεύτερο γκολ με τη συμπλήρωση μιας ώρας στο ματς με τον Παραστατίδη (2-1), ενώ οι «ασπρόμαυροι» είχαν απάντηση με τον Τζίμα, που βρήκε το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα στο 69′, βάζοντας τις βάσεις της ανατροπής για τον ΠΑΟΚ.

Η απόδραση από τη Ρόδο για τον Δικέφαλο, υπογράφηκε τελικά από τον Μπράντονιτς στο 85′, με τον Βόσνιο άσο να πανηγυρίζει το δεύτερο τέρμα του στον αγώνα, για το τελικό 2-3.

Γ.Σ. Διαγόρας (Πάρις Ανδράλας): Γαλάνης, Μαγκάκης, Τάτσης, Μανιώτης, Καραμάνης, Μπούμπας (85′ Οικονομάκος), Παραστατίδης, Τσιαντούλας, Λάιουελ, Πετράκης, Γκάτα (61′ Βουργουντζής).

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μοναστηρλής, Γιαξής, Μορικέλι, Παναγιώτου (70’ Παναγιώτου), Τασιούρας, Ουεντραόγκο, Γρόσδης (64’ Νινούα), Μπράντονιτς (90’ Δαρέλας), Σμυρλής (46’ Σπυράκος), Πανίδης (64’ Τζίμας), Χατζηστραβός.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ