Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έντσο Φερνάντεζ: Λίβερπουλ, Σίτι και ξαφνικά Γιουνάιτεντ

Αν και το Μουντιάλ έχει τελειώσει εδώ και μια περίπου εβδομάδα δεν είναι λίγες οι φορές που στεκόμαστε σε όσα και όσους κέντρισαν το ενδιαφέρον μας στο Κατάρ.

Ακριβώς αυτό θα κάνουμε και στη συνέχεια αυτού του κειμένου, στο οποίο θα μιλήσουμε για τον Έντσο Φερνάντεζ και το σούσουρο που δημιούργησε στην ποδοσφαιρική Ευρώπη με τις επιδόσεις του στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Αργεντίνος μέσος λοιπόν που αγωνίζεται στη Μπενφίκα και αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής και καλύτερος νέος παίκτης στο τελευταίο Μουντιάλ βλέπει μέρα με τη μέρα τη χρηματιστηριακή του αξία να ανεβαίνει και την καριέρα του να είναι έτοιμη να εκτοξευθεί.

Πρώτη του έδωσε τέτοιες ενδείξεις η Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μάλιστα φρόντισε όπως ανέφεραν και τα δημοσιεύματα προ ημερών να φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον παίκτη για την έναρξη της συνεργασίας τους από το επόμενο καλοκαίρι.

Ακολούθησε η Μάντσεστερ Σίτι που σε αντίθεση με τη μεγάλη της αντίπαλο είναι πρόθυμη να καλύψει και τη ρήτρα των 120 εκατομμυρίων ευρώ που έχει θέσει στον νεαρό Αργεντινό η Μπενφίκα. Κερδίζοντας έτσι τη μάχη με τους “κόκκινους” και εκτός γηπέδου.

Τέλος, την εμφάνιση της στο παζάρι της διεκδίκησης του Φερνάντεζ έκανε και η έτερη ομάδα του Μάντσεστερ, η οποία όπως και η συμπολίτισσα της φαίνεται επίσης “ζεστή” ως προς την κάλυψη της ρήτρας αποδέσμευσης του 21χρονου ποδοσφαιριστή της Εθνικής Αργεντινής.

Κλείνοντας, με την παρουσία και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους διεκδικητές του Φερνάντεζ συμπεραίνουμε ότι ο Αργεντινός μέσος είναι ο μεγάλος νικητής του Μουντιάλ, αφού πέρα από τον τίτλο εξασφάλισε και το ενδιαφέρον κάποιων εκ των μεγαλύτερων συλλόγων της Ευρώπης.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ