Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ: Για την πέμπτη σερί νίκη και το θετικό «κλείσιμο» ο Δικέφαλος

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι το βράδυ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League (20:00, Novasports Prime).

Οι «ασπρόμαυροι» μετά την νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό (0-2) έφθασαν τους 28 βαθμούς, πέρασαν τον Ολυμπιακό και πάτησαν την τρίτη θέση. Από την άλλη οι Περιστεριώτες μετά το «διπλό» στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ έφτασαν τους 18 βαθμούς και την 7η θέση και μπήκαν για τα καλά στην μάχη της εξάδας. Το ματς του πρώτου γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε βρει νικητή τον ΠΑΟΚ με 2-1.

Στα αγωνιστικά ο Ατρόμητος, εκτός των μακροχρόνια απόντων Σουάρεθ, Κιβρακίδη εκτός έμεινε και ο Μαυρομμάτης που επίσης δεν είναι 100% έτοιμος. Ο Κόουλμαν δεν υπολογίζει, επίσης και στον τιμωρημένο Έντερ Γκονζάλεθ.

Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, στην αποστολή επιστρέφει ο Λευτέρης Λύρατζης. Ενώ στον αντίποδα εκτός έμειναν οι Καντουρί, Φιλίπε Σοάρες και Κούρτιτς.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ατρόμητος (4-3-3): Γιαννιώτης – Κεσχρίντα, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ – Κούεν, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον – Κλωναρίδης (Ροτάριου), Κιάρτανσον, Ρομπάιγ

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σάστρε, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες – Σβαμπ, Αουγκούστο – Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας – Ολιβέιρα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ