Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ-Απόλλων Λάρισας (6-1): Εξάρα και κορυφή!

Καταιγιστικός ήταν ο ΠΑΟΚ Β κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, τον οποίο διέλυσε με 6-1.

Οι θεσσαλονικείς που είχαν στη σύνθεση τους και τους Μιχαηλίδη (που προέρχεται από ολική ρήξη χιαστού) και Κουαλιάτα, ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του πρώτου στο 16′ και να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους με σουτ του τελευταίου τρία λεπτά αργότερα (19′).

Πριν την ολοκλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Γκορντεζιάνι στο 29′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με όμορφο σουτ, ενώ με δύο τέρματα του Χατζηστραβού (35′ πεν., 45+2), ο ΠΑΟΚ πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα πέντε τερμάτων.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι «έριξαν» ρυθμούς, με τον Απόλλωνα να μειώνει στο 51′ με τον Σιατραβάνη, χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι παραπάνω. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Μπράντονιτς για τους «ασπρόμαυρους» διαμορφώνοντας στο 63′ το τελικό 6-1.

ΠΑΟΚ Β’: Μοναστηρλής, Σελιμάι (73′ Γιαξής), Τασιούρας (46′ Τσοπούρογλου), Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Μελετίδης, Γρόσδης, Σμυρλής (60′ Μπράντονιτς), Κουαλιάτα, Χατζηστραβός (46′ Σπυράκος), Γκορντεζιάνι (60′ Τζίμας).

Απόλλων Λάρισας: Οικονομόπουλος (75′ λ.τ Μπακαρός), Κοτσιανούλης, Ντουλγκέροφ, Διβανές, Αυλωνίτης, Ποτόσογλου, Μπαλογιάννης, Μπεκιαρίδης, Κλιγγόπουλος, Χουμόλι, Σιατραβάνης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ