Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Αγχώθηκε ο «Γηραιός» αλλά νίκησε!

Ηρακλής – Διαγόρας 2-1

Σήμερα στην αυλαία της 10ης αγωνιστικής για τη SL2 τους τρεις βαθμούς της επιτυχίας εξασφάλισε στο Καυτανζόγλειο στάδιο ο Ηρακλής, καθώς επικράτησε του μαχητικού Διαγόρα παρ’ότι αγχώθηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης!

Ο «Γηραιός» προηγήθηκε στο 35’ με την καρφωτή κεφαλιά του Άλεξιτς έπειτα από το κόρνερ του Τομάς!

Στο 49’ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με όμορφη ατομική ενέργεια του Γιουμπιτάνα, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με αριστερό σουτ έκανε το 2-0!

Η ροδίτικη ομάδα ωστόσο παρά το μειονέκτημα των δύο τερμάτων, πίεσε τον Ηρακλή και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 85’ με τον Μπούμπα, που με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Παλαβράκη!

Λίγα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 89’ ο Μαγκάκης με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής βρήκε δίχτυα μειώνοντας σε 2-1!

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Διαγόρας επέμεινε για την ισοφάριση, όμως δεν μπόρεσε να φανεί περαιτέρω απειλητικός.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ηρακλής: Παλαβράκης, Πανάγου, Βιτλής, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Πατράλης (87′ Σγουρής), Δόρης (59′ Νταμιάν Σίλβα), Τότσκα (59′ Μελούνοβιτς), Τομάς (87′ Κουντουριώτης), Άλεξιτς, Γιουμπιτάνα (76′ Παπαστεριανός)

Διαγόρας: Γαλάνης, Μαγκάκης, Τάτσης (59′ Γκρόζντανιτς), Πετράκης (53′ Βουργουντζής), Καραμάνης, Μανιώτης, Παραστατίδης, Παπαϊωάννου (66′ Μπούμπας), Τσιαντούλας, Αντεσίνα, Σταμένκοβιτς

 

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ