Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ: Με τις γνωστές απουσίες στο «Απόστολος Νικολαΐδης»

Με τις γνωστές απουσίες ο «Δικέφαλος του Βορρά» στο ντέρμπι.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να αφήσει άμεσα πίσω του τη νίκη 2-0 στο ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, μιας και την Κυριακή ακολουθεί μία ακόμα «μάχη» με τους «πράσινους», αυτή τη φορά στην Αθήνα και το «Απ. Νικολαΐδης».

Οι «ασπρόμαυροι» που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση της Τετάρτης (18/01) ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του τεχνικού τιμ.

Ωστόσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του είδαν να παραμένουν τα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν την ομάδα το τελευταίο διάστημα, καθώς οι Μάριος Τσαούσης, Ομάρ Ελ Καντουρί, Φιλίπε Σοάρες και Νίκολας Κουαλιάτα γυμνάστηκαν ατομικά, ο Τόμας Μουργκ έκανε θεραπεία και ο Γιάσμιν Κούρτιτς ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα συνεχιστεί το πρωί της Παρασκευής (20/01) όπου οι παίκτες του «Δικέφαλου του Βορρά» θα προπονηθούν στις 10:30 στο αθλητικό κέντρο στη Νέα Μεσημβρία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ