Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Kyrie Irving: Έγινε το μεγάλο ”μπαμ”… μετακομίζει στο Dallas

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Andrian Wojnarowski, Brooklyn Nets και Dallas Mavericks ήρθαν σε συμφωνία ώστε να ανταλλάξουν τον Kyrie Irving.

Ο ”Uncle Drew” δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με την διοίκηση της ομάδας του Brooklyn και πριν λίγες μέρες ζήτησε να τον κάνουν ανταλλαγή.

Οι Nets στέλνουν τον Kyrie Irving και τον Markieff Morris στο Dallas ενώ από την μεριά τους οι Mavs θα στείλουν στο Brooklyn τους Spencer Dinwiddie, Dorian Finney-Smith ενώ επιπρόσθετα να το Dallas θα δώσει στο Brooklyn ένα pick πρώτου γύρου από το Draft του 2029 και δύο pick δεύτερου γύρου από το Draft του 2027 και 2029.

Θαρραλέα θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την κίνηση των Mavs οι οποίοι πιστεύουν πως οι Irving και Doncic θα μπορέσουν να συνυπάρξουν στην ίδια ομάδα χωρίς να δημιουργήσουν πρόβλημα. Από την άλλη το συμβόλαιο του Irving λήγει το καλοκαίρι οπότε το στην χειρότερη περίπτωση θα αφήσουν τον Irving ελεύθερο… και ωραίο.

Ο Irving έχει 27.1 πόντους, 5.1 ριμπάουντ, 5.3 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 37 λεπτά σε 40 αγώνες της 12ης σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας. Ο Dinwiddie γυρίζει στους Nets, στους οποίους έπαιξε από το 2016 έως το 2021, ενώ ο Finney-Smith είναι ένας αξιόλογος ρολίστας που μπορεί να παίξει στις θέσεις 3-4 και ερχόμενος από το πάγκο μπορεί να προσφέρει πολλά.

Τις επόμενες ώρες ο Irving αναμένεται να φτάσει το Dallas ώστε να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και την Τετάρτη αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στους Los Angeles Clippers.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ