Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Η Williams παρουσίασε την FW45

Σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο εργοστάσιο της στο Grove, η Βρετανική ομάδα παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο, καθώς και τον νέο οδηγό, Logan Sargeant, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Alex Albon.

Ο πρώην επικεφαλής στρατηγικής της Mercedes, James Vowles, ανακοινώθηκε πρόσφατα ως αντικαταστάτης του Jost Capito ως επικεφαλής της ομάδας, δεν ήταν παρών στην εκδήλωση, καθώς το συμβόλαιο του με την Γερμανική ομάδα, λήγει στις 20 Φεβρουαρίου.

Ο Matthew Savage, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Williams, δήλωσε: «Καθώς η Williams Racing συνεχίζει τον μετασχηματισμό της, είμαστε περήφανοι που αποκαλύπτουμε το φετινό μονοθέσιο».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με το φετινό μονοθέσιο και δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά ολόκληρη την ομάδα στο Grove για τη σκληρή δουλειά τους για να προετοιμαστούν για τη σεζόν. Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τόσο νέους όσο και υπάρχοντες συνεργάτες στο ταξίδι μας».

«Με τον νέο διευθυντή της ομάδας James Vowles να εντάσσεται αργότερα αυτόν τον μήνα, καθώς και με τη συναρπαστική μας σύνθεση οδηγών (Alex και Logan), η Williams Racing θα τα δώσει όλα το 2023».

Ο Albon δήλωσε: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω για άλλη μια χρονιά με την ομάδα. Το μονοθέσιο φαίνεται υπέροχο».

«Η ομάδα έχει δουλέψει πολύ σκληρά πέρυσι και τον χειμώνα για να αντιμετωπίσει ορισμένους βασικούς τομείς στο μονοθέσιο μας, καταβάλλοντας τη δουλειά για να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση της FW45, οπότε ανυπομονώ να δω τι μπορεί να κάνει. Καλωσορίζουμε επίσης νέους συνεργάτες στην ομάδα φέτος, οπότε είναι υπέροχο να τους έχουμε μαζί τους».

Ο Sargeant είπε ότι είναι «πραγματικά ενθουσιασμένος για την έναρξη της σεζόν».

«Έχω πολύ κίνητρο και έχουμε κάνει σκληρή δουλειά», συνέχισε. «Το μονοθέσιο φαίνεται εκπληκτικό και δείχνει την τεράστια προσπάθεια που έχει καταβάλει η ομάδα, οπότε ανυπομονώ να ξεκινήσω στο Silverstone πριν πάω στο Μπαχρέιν».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ