Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Kevin Durant: Μετακομίζει στην Arizona (video)

Σύμφωνα πάντα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Adrian Wojnarowski, παίχτης των Suns πρέπει να θεωρείται και επίσημα ο Kevin Durant, καθώς οι Nets και Suns συμφώνησαν να κάνουν ένα trade μεταξύ τους.

Οι Suns από το καλοκαίρι προσπαθούσαν να φέρουν στο Phoenix τον KD, όταν τότε ο ίδιος ο Durant είχε ζητήσει να γίνει ανταλλαγή. Λίγους μήνες μετά κατάφεραν να το κάνουν πράξη και ο Durant θα αγωνιστεί και επίσημα στο Talking Stick Resort Arena.

Για να καταφέρουν να τον φέρουν στο Phoenix, οι Suns έστειλαν στο Brooklyn τους Mikal Bridges, Cameron Johnson, T.J. Warren και Jae Crowder, το οποίο λογικά θα προσπαθήσουν να τον ανταλλάξουν πριν το trade deadline, ενώ επιπρόσθετα οι Nets θα πάρουν 4 draft picks πρώτου γύρου ( 2023, 2025, 2027, 2029) και το δικαίωμα να ανταλλάξουν τo pick πρώτου γύρου στο draft του 2028.

Με την απόκτηση του All Star KD, οι suns θα μπορούν να παραταχθούν με την εξής πεντάδα στο παρκέ: Chris Paul, Devin Booker, Kevin Duran, Torrey Graig, Deandre Ayton, με τους Cameron Payne, Damion Lee, Landry Shamet και Dario Saric να έρχονται για βοήθεια από τον πάγκο. Σίγουρα το Phoenix μετατρέπεται σε ομάδα contender για την διεκδίκηση ή ακόμα και κατάκτηση του τίτλου.

Από την άλλη οι Nets πήραν ότι καλύτερο μπορούσαν. Φαίνεται πλέον πως πάνε για total rebuilding, ενώ παίχτες όπως ο Bridges και o Johnson θα έχουν την ευκαιρία να λάμψουν στο παρκέ και ίσως γίνουν οι καινούργιοι star του Brooklyn. Όπως είπαμε και νωρίτερα, ο Crowder λογικά θα φύγει και μένει να δούμε πως θα εκμεταλλευτούν τα pick τους οι Nets.

Υπενθυμίζουμε πως το trade deadline είναι σήμερα !

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ