Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Γιώργος Γιακουμάκης: Τον έκλεψε η Atlanta και πάει στο MLS (videos)

Σύμφωνα πάντα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Fabrizio Romano, επίσημα και παίχτης της Atlanta United πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Γιακουμάκης καθώς οι Αμερικάνοι τα βρήκαν σε όλα τόσο με την Celtic όσο και με τον ίδιο τον Γιακουμάκη.

Η Celtic είχε έρθει σε συμφωνία με την Ιαπωνική ομάδα Urawa Red Diamondς και όλα έδειχναν πως ο Έλληνας striker θα συνέχισε την καριέρα του στην Ιαπωνία. Όμως λίγο πριν ολοκληρωθεί το Deal με την Urawa, μπήκε στον αγώνα διεκδίκησης και η Atlanta United. Το deal με την Urawa πάγωσε και η Celtic είχε δύο προτάσεις στο τραπέζι για τον Γιακουμάκη. Τελικά το ”θρίλερ” αυτό ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες καθώς η Atlanta ήρθε σε συμφωνία τοσό με την Celtic όσο και με τον ίδιο τον Γιακουμάκη κλέβοντας τον μέσα από τα χέρια της Urawa.

Το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται στα 4.820.000 ευρώ και ο ”Greek God” όπως το έχουν χαρακτηρίσει οι Αμερικάνοι θα ταξιδέψει τις επόμενες ώρες στο Μεξικό όπου κάνει προετοιμασία η καινούργια του ομάδα.

Εντυπωσιακός ήταν ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα του MLS ανακοίνωσε τον Γιακουμάκη. Πρώτα ανέβασε ένα video στα social media δείχνοντας ένα αεροπλάνο το οποίο κατευθυνόταν προς Ιαπωνία όμως τελευταία στιγμή άλλαξε πορεία με προορισμό τις ΗΠΑ.

Στην συνέχεια παρουσίασαν και ένα βίντεο δείχνοντας διάφορα γκολ που έχει σκοράρει την  με την φανέλα της Celtic και με την εθνική ομάδα, ενώ και ο ίδιος ο Γιακουμάκης καλωσόρισε την καινούργια του ομάδα με ένα βίντεο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ