Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

‘Καθαρίζει’ από νωρίς και στρέφει το βλέμμα της στην Τούμπα

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα τον Λεβαδειακό (18:30) και θέλει να πετύχει ακόμη μία νίκη και να διευρύνει το νικηφόρο σερί της στην ‘OPAP Arena’, ενώ παράλληλα μία γρήγορη και εύκολη επικράτηση σήμερα, θα την διευκολύνει ακόμη περισσότερο, καθώς οι ‘κιτρινόμαυροι’ την ερχόμενη Κυριακή ταξιδεύουν στην Τούμπα.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να παραταχθεί σήμερα με ‘εντεκαδάτους’ παίχτες και το μόνο σίγουρο είναι πως θα επιστρέψουν στην βασική σύνθεση της ομάδας, παίχτες που απουσίασαν από το ματς με τον Ολυμπιακό την περασμένη Πέμπτη.
Μοναδικοί απόντες είναι οι Μοχαμμαντί και Πάολο Φερνάντες, με όλους τους υπόλοιπους παίχτες, να είναι διαθέσιμοι για τον ‘Πελάδο’. Έτσι λοιπόν, ο Δικέφαλος αναμένεται να παραταχθεί με τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί στην άμυνα, από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Σιμάνσκι – Γιόνσον στον άξονα, ενώ στην άκρη θα είναι από την μία πλευρά ο Άμραμπατ και από την άλλη ο Ορμπελίν Πινέδα, με τους Σέρχιο Αραούχο και Λιβάι Γκαρσία να βρίσκονται στην κορυφή της επίθεσης, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ξεκινήσει και ο Φαν Βέερτ στην συγκεκριμένη θέση, προκειμένου να πάρει ανάσες ο Λιβάι.
Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την Ένωση σήμερα, καθώς θέλει να μειώσει την απόσταση της από τον Παναθηναϊκό στον 1 βαθμό, ενώ φυσικά στην άκρη του μυαλού της έχει και την απόφαση που θα βγει αύριο, όσον αφορά το ματς του Περιστερίου. Ιδιαίτερα κρίσιμο πάντως το προσεχές διάστημα για την ΑΕΚ, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει στην Τούμπα για να φιλοξενηθεί από τον ΠΑΟΚ και σίγουρα με ακόμη μία εύκολη νίκη σήμερα, θα ‘ζεστάνει’ ακόμη περισσότερο το κλίμα στις τάξεις της ομάδας!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ