Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δοκιμασία για ΠΑΟΚ στην Τρίπολη

Ο Δικέφαλος ταξιδεύει στην Τρίπολη προκειμένου να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αστέρα, με τις απουσίες να δίνουν ένα έξτρα άγχος στην αποστολή (18:00, Novasports Prime).

Ο Αστέρας Τρίπολης «κόλλησε» στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο την προηγούμενη αγωνιστική και βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς. Μέχρι στιγμής μετράει 4 νίκες, 10 ισοπαλίες και 7 ήττες. Ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Ματίας Ιγκλέσιας, καθώς επίσης και τους τραυματίες Μουνάφο και Μπαρτόλο για το σημερινό παιχνίδι.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έμεινε κι αυτός στο 0-0 με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και έχασε την ευκαιρία να σκαρφαλώσει ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία. Το ματς της Πέμπτης για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στη Λαμία αναβλήθηκε και έτσι η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ξεκούραστη. Μέχρι τώρα ο Δικέφαλος του Βορρά μετράει 12 νίκες, 7 ισοπαλίες και 2 ήττες και βρίσκεται στην 3η θέση με 43 βαθμούς, ισόβαθμος με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Κοτάρσκι δεν ταξίδεψε με τους υπόλοιπους παίκτες στην Τρίπολη λόγω ίωσης, ενώ, εκτός μάχης είναι επίσης και οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Νίκολας Κουαλιάτα, Τόμας Μουργκ και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Αντρέ Βιεϊρίνια που έκανε θεραπεία και οι Λευτέρης Λύρατζης και Γιάσμιν Κούρτιτς που συνέχισαν με ειδικό πρόγραμμα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ