Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ-Ιωνικός: Να ξεκινήσει την αντεπίθεση για το πρωτάθλημα

Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Τούμπας τον Ιωνικό και θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος (20:30, Novasports Prime).

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν, την περασμένη εβδομάδα κόλλησε απέναντι στον ΠΑΣ, πληρώνοντας για ακόμη μια φορά την αδυναμία του στο σκοράρισμα, ενώ φωνάζει και για τη διαιτησία. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, βλέποντας τον Ολιβέιρα να είναι εκτός, έδωσε την ευκαιρία στον 17χρονο Τζίμα στα Γιάννενα και λίγο έλειψε να τον δικαιώσει, ενώ και σήμερα πιθανότατα θα πάρει κάποιον χρόνο συμμετοχής.

Πιθανότατα βασικός για πρώτη φορά θα παίξει ο Κετζιόρα, ελέω και της απουσίας του τιμωρημένου Σάστρε. Ψάχνει τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής και να μην ξεφύγει κάποιος αντίπαλος, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Ο Ιωνικός από τη μεριά του προέρχεται από την εντός έδρας ήττα (0-2) από τον ΟΦΗ. Ένα ματς που ήταν ανώτερος, είχε πολλές φάσεις και ορισμένα παράπονα από τη διαιτησία, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι.

Δύο κολλητές ήττες μετά τους 7 βαθμούς στα τρία πρώτα ματς με τον Γρηγορίου στον πάγκο, ενώ παραμένει πάνω από τη ζώνη και δεν αποκλείεται μετά το πέρας της αγωνιστικής να είναι εκεί αφού Λεβαδειακός και Λαμία έχουν επίσης δύσκολα ματς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ