Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Άρης-ΠΑΟΚ (1-2): Νικητής στο ντέρμπι Θεσσαλονίκης!

Ο ΠΑΟΚ έκανε μεγάλη ανατροπή (2-1) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και έμεινε ζωντανός στην κατάκτηση του τίτλου.

Στο 12ο λεπτό ο Πάλμα «χτύπησε» με γκολ. Ο επιθετικός πήρε την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή, βρήκε χώρο να πλησιάσει στο ύψος της μεγάλης περιοχής ενώ ταυτόχρονα είδε εκτός θέσης τον Κοτάρσκι. Με ένα εξαιρετικό σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κροάτη τερματοφύλακα γράφοντας το 1-0.

Ο Σβαμπ,, ήταν ο παίκτης που άλλαξε τις ισορροπίες. Και αυτό γιατί κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμά του από τον Μπράμπετς ανέλαβε να εκτελέσει και ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 68′, φέρνοντας το ματς σε ισορροπία.

Ο «Δικέφαλος» πήρε ψυχολογία και στο 73’ ήρθε η μεγάλη ανατροπή. Μέσα σε λίγα λεπτά ο ΠΑΟΚ «χτύπησε» και πάλι, με τον Ράφα Σοάρες να κάνει γύρισμα από αριστερά, την μπάλα να καταλήγει στον Ζίβκοβιτς που από πλεονεκτική θέση δεν αστόχησε.

Άρης (Απόστολος Τερζής): Σιαμπάνης, Οντουμπάτζιο, Μαζικού (86′ Πίρσμαν), Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ετέμπο (87′ Νταμπό), Νταρίντα, Πάλμα (86′ Χριστοδουλόπουλος), Ματέο Γκαρσία (80′ Γκρέι), Ιτούρμπε (80′ Καμάτσο), Καμαρά.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κετζιόρα (46′ Σοάρες), Κάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Ντάντας (46′ Σβαμπ), Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ (46′ Τάισον), Α. Ζίβκοβιτς (88′ Ελ Καντουρί), Ολιβέιρα (62′ Τόμας).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ