Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ασταμάτητα «Λιοντάρια»!

17η αγωνιστική

Πανσερραϊκός – Αλμωπός Αριδαίας 2-0

Με πρωταγωνιστή τον διεθνή Μολβαδό Στίνα που «σέρβιρε» και τα δύο γκολ και με σκόρερ τους Αυλωνίτη (28’) και Σαϊντ (70’), τα «Λιοντάρια» συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους στην κορυφή του Βορείου ομίλου φτάνοντας μέχρι στιγμής τους 43 βαθμούς!!

Πιο αναλυτικά στο 28ο λεπτό ο Στίνα έκανε την όμορφη σέντρα και ο προωθημένος Αυλωνίτης με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το 1-0! Στο 70’ ξανά ο Στίνα επιχείρησε τη διαγώνια πάσα προς τον Σαϊντ, ο οποίος από εμφανή θέση οφσάιντ πλάσαρε τον Ντόκιτς για το 2-0! Οι ποδοσφαιριστές του Αλμωπού δικαίως διαμαρτυρήθηκαν προς τον επόπτη της αναμέτρησης!

Η ομάδα της Αριδαίας σε γενικές γραμμές δημιούργησε ορισμένες προϋποθέσεις προς την εστία των Σερραίων, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει κάποια ουσιαστική τελική προσπάθεια!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανσερραϊκός: Κατσίκας, Ζέρης, Λυμπεράκης (66’ Πεταυράκης), Καρασαλίδης, Αυλωνίτης, Θυμιάνης, Στάικος (85’ Σιόντης), Κατσαντώνης (85’ Μασκανάκης), Στίνα, Κανίς (66’ Σοφιανός), Σαΐντ (77’ Μπαϊροβιτς)

Αλμωπός Αριδαίας: Ντόκιτς, Μακρυδάκης, Παρασκευάς (76’ Πόποβιτς), Μανωλάκης, Τσιμπούκας, Κέρθι (61’ Ρίβας), Ασλαμπάλογλου, Έππας (82’ Πέλκας), Πέττας (82’ Τσιπούρας), Παπαδόπουλος, Πατρινός (76’ Ταχματζίδης)

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ