Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ματς-θρίλερ στο Καυτανζόγλειο!

22η αγωνιστική

Ηρακλής – ΑΕΛ 1-1

Ανώτερος ο «Γηραιός» στο πρώτο ημίχρονο είχε τον κυρίαρχο ρόλο με την ΑΕΛ να αδυνατεί να κρατήσει την μπάλα στον χώρο του κέντρου και να αρέσκεται σε αντεπιθέσεις. Μέσα σε ένα δίλεπτο (27’, 28’) ο Ηρακλής έφτασε πολύ κοντά στο γκολ αλλά αρχικά ο Σουλούκος απέκρουσε το σουτ του Γιουμπιτάνα, ενώ στη συνέχεια ο Άλεξιτς με κεφαλιά σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι! Η ΑΕΛ απάντησε κι εκείνη με δύο καλές ευκαιρίες! Στο 29’ ο Κ.Παπαγεωργίου σούταρε με δύναμη για να απομακρύνει ο Παλαβράκης και στο 36’ ο Νίνο με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων!

Σούπερ-ματς έγινε στο δεύτερο ημίχρονο! Στο 59’ ο Ηρακλής μπήκε μπροστά στο σκορ με το μονοκόμματο σουτ του Τομάς (1-0)! Η ΑΕΛ στη συνέχεια πείσμωσε αλλά η τύχη της γύρισε την πλάτη καθώς είχε δύο δοκάρια σε προσπάθειες των Πεντρόσο (67’) και Τσιριγώτη (76’). Τελικά ο Τσιριγώτης στο 80’ με πλασέ μέσα από την καρδιά της περιοχής ισοφάρισε σε 1-1! Το τελευταίο δεκάλεπτο εξελίχθηκε σε «γκραν-γκινιόλ» με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω! Για λογαριασμό του Ηρακλή, ο Κρίστιαν Κούστα κατάφερε να χάσει τέσσερις απίστευτες ευκαιρίες στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ σε όλες τις περιπτώσεις (81’, 85’, 87’, 91’)! Από την άλλη η ΑΕΛ παραλίγο να «κλέψει» το τρίποντο, όταν στο 93’ ο Τσιριγώτης με ατομική προσπάθεια «τρύπησε» την άμυνα του Ηρακλή, ωστόσο δεν μπόρεσε να την ολοκληρώσει με επιτυχία!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ηρακλής: Παλαβράκης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Κωστούλας, Βιτλής, Ντ.Σίλβα, Πατράλης, Χειρίτραντας (54’ Κούστα), Τομάς, Γιουμπιτάνα (83’ Κουντουριώτης), Άλεξιτς (77’ Κόκκορης)

ΑΕΛ: Σουλούκος, Καλουτσικίδης (66’ Μαϊδανός), Θ.Παπαγεωργίου, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας (90’ Αντράντα), Νίνο (73’ Μαυριάς), Κ.Παπαγεωργίου (66’ Θωμαϊδης), Νικολιάς (66’ Τσιριγώτης), Πεντρόσο, Όγκμποε

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ