Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει «πακέτο» Μπέλιγχαμ και Εμπαπέ

Σύμφωνα με την Telegraph, η Ρεάλ ετοιμάζεται να «ταράξει για ακόμη μια φορά τα νερά» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Οι Μαδριλένοι θα προσπαθήσουν το φετινό καλοκαίρι να αποκτήσουν και τον Κιλιάν Εμπαπέ πέρα από τον Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Μπορεί η σεζόν να μην έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Αυτό, ωστόσο, δεν εμποδίζει την Ρεάλ Μαδρίτης να σχεδιάζει την ομάδα της για την επόμενη χρονιά. Στο πλαίσιο αυτό έχει προσεγγίσει την πλευρά της Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Οι δύο πλευρές εμφανίζονται να είναι κοντά σε συμφωνία με τον Άγγλο διεθνή μέσο να είναι έτοιμος να μετακομίσει στη Μαδρίτη για λογαριασμό των «μερένχες». Μάλιστα όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα ο 19χρονος χαφ θα υπογράψει συμβόλαιο έξι ετών με την Ρεάλ.

Παρ’ όλα αυτά, αυτή δεν θα είναι η μοναδική δυνατή κίνηση που θα κάνει η ομάδα του Αντσελότι το φετινό καλοκαίρι. Και αυτό διότι, σύμφωνα με την Telegraph θα επιχειρήσει να ντύσει στα λευκά και τον Κιλιάν Εμπαπέ!

Ο Γάλλος σουπερστάρ αποτελεί εδώ και καιρό τον διακαή πόθο του Φλορεντίνο Πέρεθ. Εξάλλου, είναι γνωστό πως το περασμένο καλοκαίρι οι δύο πλευρές έφτασαν πολύ κοντά σε συμφωνία. Οι διαπραγματεύσεις, όμως, δεν είχαν ευτυχή κατάληξη, με τον Εμπαπέ να ανανεώνει το συμβόλαιο του με την Παρί μέχρι το 2025.

Αυτό βέβαια δεν πτόησε τη Ρεάλ που εξακολουθεί να παρακολουθεί την περίπτωσή του θέλοντας να κάνει τον Γάλλο μαζί με τον Μπέλιγχαμ τους πρωταγωνιστές των νέων «galacticos». Επιχείρηση που φαντάζει αρκετά δύσκολη εφόσον αναλογιστεί κανείς ότι η Παρί ποντάρει πάρα πολλά πάνω στον Εμπαπέ.

Ο 24χρονος Γάλλος έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Παρισιού μέχρι το 2025. Ωστόσο, είναι πιθανό ο τελευταίος χρόνος να προκύπτει μέσα από οψιόν μονοετούς ανανέωσης. Η Ρεάλ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί το «παραθυράκι» που ενδεχομένως να υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη και θα πιέσει για την μεταγραφή του. Θέλοντας έτσι να θέσει ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ έπειτα από τα 220.000.000 που κόστισε στην Παρί ο Νεϊμάρ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ