Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Νάπολι: Μεγαλώνει η λίστα με τους αντικαστάτες τους Σπαλέτι

Με τη Νάπολι να πανηγυρίζει ακόμα την κατάκτηση του τίτλου ύστερα από 33 χρόνια, συνεχώς αυξάνονται τα σενάρια που θέλουν τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να αποχωρεί. Ο προπονητής της ιταλικής ομάδας φαίρεται έτοιμος να παραιτηθεί με τον ντε Λαουρέντις να έχει διαμορφώσει ήδη μια λίστα εναλλακτικών επιλογών.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι μοιάζει έτοιμος να αφήσει τη Νάπολι στο τέλος της σεζόν παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ομάδα. Αιτία, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η διάσταση απόψεων μεταξύ αυτού και του προέδρου της ομάδας όσον αφορά τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Παρά την πολύ μεγάλη φετινή επιτυχία της Νάπολι και το γεγονός πως η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο στα δύο χρόνια που την καθοδηγεί ο Σπαλέτι, φαίνεται ότι οι δύο πλευρές θα έχουν άδοξο τέλος. Ο ίδιος ο Ιταλός προπονητής σε δηλώσεις του τόνισε: «Η απόφαση έχει παρθεί και απλά περιμένουμε να το επικοινωνήσουμε».

Από την πλευρά της η Νάπολι και συγκεκριμένα ο Αουρέλιο ντε Λαουρέντις σκέφτονται ήδη την επόμενη μέρα. Στο πλαίσιο αυτό έχουν καταρτίσει μια λίστα με υποψήφιους αντικαταστάτες του Ιταλού προπονητή. Μια λίστα που περιλαμβάνει μερικά ομολογουμένως ηχηρά ονόματα.

Γιούργκεν Κλοπ, Ντιέγκο Σιμεόνε, Αντόνιο Κόντε, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, Τιάγκο Μότα, Τζανπιέρο Γκασπερίνι, Ραφαέλε Παλαντίνο και Βιντσένζο Ιταλιάνο είνα μόνο μερικά από τα ονόματα των υποψήφιων διαδόχων του Σπαλέτι. Σε αυτά έρχεται τις τελευταίες ώρες να προστεθεί και αυτό του Λουίς Ενρίκε. Ο Ισπανός προπονητής παραμένει ελεύθερος μετά το πέρασμα του από την Εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ πριν λίγο καιρό είχε συζητήσεις για να αναλάβει την Τσέλσι.

Κάποιες από τις περιπτώσεις είναι αναμφίβολα πιο δύσκολες από τις υπόλοιπες. Ωστόσο, η παρουσία αυτών των ονομάτων στη λίστα της Νάπολι φανερώνει τους αρκετά υψηλούς στόχους που έχει θέσει η ιταλική ομάδα για την επόμενη σεζόν.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ