Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Αλέξις Μακ Άλιστερ: Ένας παγκόσμιος πρωταθλητής στο “Anfield”

Ο Αργεντίνος μέσος θα είναι παίκτης της Λίβερπουλ μέχρι και το καλοκαίρι του 2028

Ονειρικά φαίνεται πως ολοκληρώνεται η φετινή σεζόν για τον Αλέξις Μακ Άλιστερ που πέρυσι το καλοκαίρι βρισκόταν στο Μπράιτον πραγματοποιώντας απλά μερικές καλές εμφανίσεις και από τον ερχόμενο Αύγουστο και θα ηγείται του κέντρου των “κόκκινων” του Μέρσεϊσάιντ.

Η μετακίνηση αυτή μοιαζει για τον πρώην πλέον παίκτη της Μπράιτον σαν μια “εξαργύρωση” των όσων κατάφερε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, κατά την οποία στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωτοστάτησε μαζί με τον νυν παίκτη της Άρσεναλ, Λεάντρο Τροσάρντ, στο θαύμα των “γλάρων” που υπό τις οδηγίες αρχικά του Γκράχαμ Πότερ και έπειτα του Ντε Τσέρμπι κατάφεραν να προκριθούν στο επόμενο Europa League.

Όσον αφορά τα στοιχεία του deal και σύμφωνα και με τις πληροφορίες του εγκυρότατου αθλητικού δημοσιογράφου Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η υπογραφή του πολλά υποσχόμενου Αργεντινού κόστισε στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ 60 με 65 εκ. λίρες. Ενώ οι ιατρικές εξετάσεις θα διεξαχθούν μέσα στις επόμενες 48 ώρες και θα ολοκληρωθούν εντός της εβδομάδας για να επικυρώσουν με κάθε επισημότητα τη συμφωνία στην οποία έχουν περιέλθει οι εμπλεκόμενοι τις προηγούμενες ημέρες.


Σημείωση: Η προσφορά τελικά δεν ξεπερνά τα 45 με 50 εκ. λίρες

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ