Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Karim Benzema: Μετακομίζει στην Σαουδική Αραβία

Σύμφωνα πάντα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Fabrizio Romano, παίχτης της Al Ittihad πρέπει να θεωρείται ο Karim Benzema, καθώς ο παίχτης έχει ξεκινήσει να ρίχνει τις υπογραφές για το καινούργιο του συμβόλαιο.

Μετά από 14 χρόνια παρουσίας… οι φίλαθλοι της Real Madrid πρέπει να αποχαιρετήσουν ένα θρύλο της ομάδας. Ο Karim Benzema πήρε της απόφαση να αποχωρήσει από την Μαδρίτη και να ξεκινήσει μία καινούργια περιπέτεια στην Σαουδική Αραβία, για λογαριασμό της Al Ittihad.

Ο 35χρονος Γάλλος, έφτασε για πρώτη φορά στην Μαδρίτη το καλοκαίρι του 2009, όταν τότε οι Μαδριλένοι πλήρωσαν στην Lyon το ποσό των 35.000.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους. Από τότε και μέχρι σήμερα, ο Benzema έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να κατακτήσει η Real όλα τα πιθανά τρόπαια που θα μπορούσε. Η Real κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για να τον πείσει να μείνει στην ομάδα, όμως από ότι φαίνεται ο ίδιος δεν μπορούσε να αρνηθεί στα λεφτά που του πρόσφεραν οι Άραβες.

Ο Benzema φόρεσε της φανέλα της Βασίλισσάς 648 φορές πετυχαίνοντας 353 γκολ και μοιράζοντας 165 ασίστ, ενώ παράλληλα στα 14 χρόνια παρουσίας του στο Santiago Bernabeu κατάφερε να κατακτήσει 5 Champion League, 5 Παγκόσμια Κύπελλα συλλόγων, 4 Πρωταθλήματα Ισπανίας, 4 UEFA Super Cup, 3 κύπελλα Ισπανίας και 4 Ισπανικά Super Cup. Ενώ από προσωπικές διακρίσεις, κατάφερε να βγει 7 φορές παίχτης της χρονιάς στην Ισπανία, 1 φορά παίχτης της χρονιάς στην Ευρώπη και φυσικά, κατάφερε να κατακτήσει την Χρυσή μπάλα το 2022.

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Benzema για την Al Ittihad, θα ισχύει μέχρι τον Ιούνιο του 2025 και ο μισθός του θα ανέρχεται γύρο στα 200.000.000 ευρώ τον χρόνο.

Την Τρίτη 7/5, ο Benzema σε συνέντευξη τύπου θα αποχαιρετήσει την ομάδα και τους οπαδούς της Real και θα αναχωρήσει για την πόλη Jeddah, εκεί όπου εδρεύει η Al Ittihad.

Εικόνα

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ