Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Naby Keita: Επίσημα παίχτης της Werder Bremen

Σύμφωνα πάντα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Fabrizio Romano, παίχτης της Werder Bremen πρέπει να θεωρείται για τα επόμενα τρία ο χρόνια Naby Keita καθώς ο παίχτης έχει είδη υπογράψει το καινούργιο του συμβόλαιο.

Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στο Anfield, ο Naby Keita θα συνεχίσει την καριέρα του και πάλι στην Γερμανία. Ο 28χρονος μέσος, έφτασε για πρώτη φορά στο Liverpool, το καλοκαίρι του 2018, όταν τότε οι ”Κόκκινοι” είχαν δαπανήσει 60.000.000 ευρώ για να τον φέρουν από την Λειψία. Δυστυχώς ο παίχτης ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να μην φτάσει ποτέ στις προσδοκίες που είχε η ομάδα από εκείνον. Ο Jurgen Klopp δεν τον είχε στα πλάνα του για την νέα σεζόν και μιας που έληγε και το συμβόλαιό του, η ομάδα αποφάσισε να τον αφήσει να αποχωρήσει ως ελεύθερος. Ο Keita αγωνίστηκε με την κόκκινη φανέλα σε 129 παιχνίδια, σκοράροντας 11 φορές, ενώ μοίρασε και 7 ασίστ. Επιπρόσθετα, στα αυτά τα πέντε χρόνια παρουσίας του στο Anfield, κατέκτησε με την ομάδα 1 Champions League, 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, 1 πρωτάθλημα Αγγλίας, 1 UEFA Super Cup, 1 FA Cup, 1 League Cup Αγγλίας και ένα Super Cup Αγγλίας.

Η νέα ποδοσφαιρική στέγη του Keita θα είναι η Werder Bremen. Η ομάδα έδειξε ενδιαφέρον για το παίχτη και μετά από μερικές συζητήσεις μαζί του, κατάφεραν να έρθουν σε πλήρη συμφωνία. Το νέο συμβόλαιο του Keita θα ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2016 με τις ετήσιες απολαβές του παίχτη να φτάνουν το 1.500.000 ευρώ το χρόνο συν τα μπόνους.

Πάντος, τόσο η ομάδα όσο και ο ίδιος ο Keita, ελπίζουν  να είναι πιο υγιές σε σχέση με την θητεία του στην Liverpool και να μην ταλαιπωρείται από συνεχόμενους τραυματισμούς.

Εικόνα

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ