Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Στα «ασπρόμαυρα» ο Παντελής Κοσμούδης!

Η Δόξα Ασσήρου προχώρησε στη δεύτερη μεταγραφή της προσθέτοντας έτσι στο ρόστερ της τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό Παντελή Κοσμούδη, όπου τη περασμένη αγωνιστική περίοδο ανήκε στο Παύλο Μελά.


Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός είχε γεμάτη χρονιά στην ομάδα της Σταυρούπολης καθώς ήταν από τα βασικά γρανάζια της πρώην του πλέον ομάδας σκοράροντας μάλιστα και 3 φορές μέσα στη χρονιά.

Στο στρατόπεδο της Ασσήρου πιστεύουν στις ικανότητες του Κοσμούδη και έτσι κινήθηκαν γρήγορα και μεθοδικά κάνοντας δικό τους τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό, φέρνοντας έναν ακόμη παίκτη σε θέση όπου η ομάδα έχει ανάγκη μετά και την μεταγραφή του Καραβελίδη για τον «άσσο».
Ο Κοσμούδης στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Δόξας Δρυμού, του Άρη Καβαλαρίου και του Μακεδονικού Λητής πριν πάει στον Παύλο Μελά όπου έμεινε εκεί για δύο χρόνια. 

Οι ιθύνοντες της Δόξας συνεχίζουν την προσπάθεια της στελέχωσης του ρόστερ της για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν καθώς θέλουν να έχουν μία ανάλογη και γιατί όχι ακόμη καλύτερη πορεία σε σχέση με την περσινή.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ