Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023

Στην Αθήνα ο Κόλεμαν για τον σχεδιασμό του Ατρομήτου

Ο Κρις Κόλεμαν βρίσκεται στην Αθήνα για να βάλει μπροστά τον σχεδιασμό του Ατρομήτου για την επόμενη χρονιά.

Ήδη ο Ουαλλός προπονητής έχει ξεκινήσει τις επαφές του με τον Τεχνικό Διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο, μόπως επίσης και με όλα τα άλλα μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Άλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως στις 29 και 30 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών, στις 2 Ιουλίου θα γίνει ο εργομετρικός έλεγχος, ενώ στις 3 Ιουλίου ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει την πρώτη επίσημη προπόνηση στο «Μαζαράκη». Στις 11 Ιουλίου η αποστολή θα αποχωρήσει για την Πορταριά, στην οποία θα γίνει η προετοιμασία της ομάδας.

Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας:
«Σε λειτουργία εφαρμογής του αγωνιστικού σχεδιασμού για τη σεζόν 2023/24 έχει μπει η ομάδα μας.
Σε φουλ ρυθμούς έχουν αρχίσει και λειτουργούν τα πάντα στο Μαζαράκη εν όψει της εφαρμογής του αγωνιστικού σχεδιασμού για τη σεζόν 2023/24 και ειδικότερα μετά την παραμονή του προπονητή μας, Κρις Κόλμαν στη θέση του προπονητή.

Ο Ουαλός τεχνικός βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα και αρχής γενομένης από το Σάββατο πραγματοποιούνται αλλεπάλληλες συναντήσεις τόσο με τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο, όσο και με όλα τα μέλη του τεχνικού τιμ, που θα απαρτίζουν την ομάδα του για το 2023/24.

Σε αυτές τις συναντήσεις, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το πρόγραμμα της προετοιμασίας του καλοκαιριού και πάνω στους τομείς που θα πρέπει να επικεντρωθεί η νέα ομάδα για τη σεζόν που βρίσκεται μπροστά μας, αλλά και φυσικά τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν στη στελέχωση του ρόστερ, που θα διαμορφωθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας οι επαφές θα είναι καθημερινές για να μπει σε γερές βάσεις το χτίσιμο της ομάδας για την επόμενη χρονιά.».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ