Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

NBA Summer League: Ντεμπούτο, επιστροφές και υποσχέσεις για το μέλλον! (Videos)

Το NBA Summer League ξεκίνησε και για πολλούς παίχτες, ίσως είναι η μοναδική ευκαιρία να αποδείξουν πως αξίζουν να έχουν μία θέση στο ρόστερ της ομάδας τους. Παρακάτω θα μπορέσετε να δείτε τα highlight από την πρώτη μέρα του NBA Summer League για την φετινή σεζόν.

Miami Heat-Los Angeles Lakes: 107-90

Οι Heat κατάφεραν να κερδίσουν τους Lakers με τον Jaime Jaquez Jr να πραγματοποιεί ένα εκπληκτικό ντεμπούτο. Σε σχεδόν 22 λεπτά, ο Αμερικανός, Μεξικανικής καταγωγής, κατάφερε να σκοράρει 22 πόντους με 8/15 σουτ, ενώ μάζεψε 3 ριμπάουντ. Πολύ καλό παιχνίδι πραγματοποίησε και ο Nikola Jovic, ο οποίος πέτυχε 21 πόντους με 7/12 σουτ και 2/4 τρίποντα. Για τους Lakers, πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Max Christie με 17 πόντους.

San Antonio Spurs-Charlotte Hornets: 98-77

Νίκη και για τους Τεξανούς με πρωταγωνιστές δύο παίχτες με συμβόλαιο Two-Way Contract. Οι Jullian Champagnie και Dominick Barlow, πέτυχαν από 30 και 24 πόντους αντίστοιχα. Ο Champagnie είχε επιπρόσθετα 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 4 κλεψίματα, ενώ ο Barlow μάζεψε 11 ριμπάουντ. Για τους Hornets, πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε το 2ο Pick του φετινού Draft, Brandon Miller, ο οποίος σκόραρε 18 πόντους, μάζεψε 5 ριμπάουντ και έδωσε 3 ασίστ.

Golden State Warriors-Sacramento Kings: 94-100

Με πρωταγωνιστές τους Keegan Murray και Jordan Ford, οι Kings πήραν την νίκη. Ο Murray σκόραρε 29 πόντους, ενώ ο Jordan Ford, ο οποίος αγωνίζεται στην G-League, σκόραρε 18 πόντους με 3/3 τρίποντα. Για τους Warriors, σπουδαίο ματς πραγματοποίησε ο Lester Quinones ο οποίος πέτυχε 26 πόντους με 10/16 σούτ, ενώ και ο Gui Santos πέτυχε 19 πόντους.

Memphis Grizzles- Philadelphia 76ers: 94-92

Το Memphis πήρε την νίκη με πρωτοπόρο τον Kenneth Lofton Jr. Ο ”εκρηκτικός” center, πέτυχε Double-Double, με τα στατιστικά του να σταματούν στους 21 πόντους και 13 ριμπάουντ. Σπουδαία ματς πραγματοποίησαν και οι Vince Williams Jr και David Roddy, οι οποίοι πέτυχαν από 19 και 18 πόντους αντίστοιχα. Πρώτος σκόρερ για την Philadelphia ήταν ο Terquavion Smith, ο οποίος πέτυχε 18 πόντους.

Oklahoma City Thunders-Utah Jazz: 95-85

Μία εκπληκτική Oklahoma μα πολύ υποσχόμενο μέλλον. Οι Thunder πήραν την νίκη, είδαν το ”πούλεν” τους, Chet Holmgren, να πατάει ξανά το παρκέ μετά από 11 μήνες, και είδαν τον Pick τους από το φετινό Draft να πραγματοποιεί ένα φοβερό ντεμπούτο. Ο Chet ακούμπησε το Double-Double, πέτυχε 15 πόντους, μάζεψε 9 ριμπάουν, ενώ είχε και 4 μπλοκ. Ο Jalen Williams βγήκε πρώτος σκόρερ με 21 πόντους 8/14 σουτ και 3/5 τρίποντα. Τέλος ο Tre Mann, σκόραρε 20 πόντους με 7/15 σουτ και 4/8 τρίποντα, μοίρασε 2 ασίστ, μάζεψε 7 ριμπάουντ, ενώ είχε και δύο κλεψίματα. Για τους Jazz πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Keyonte George με 18 πόντους.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ