Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Λεωνίδας Κασάπης: Ο εκλεκτός για τον πάγκο του ΠΑΣ Λευκοχωρίου!

Η ομάδα του Λευκοχωρίου ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον προπονητή που επέλεξαν για τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ κατηγορίας της ΕΠΣΜ.


Ο Λεωνίδας Κασάπης θα είναι ο νέος προπονητής που θα ηγηθεί της ομάδας σε αυτό το νέο ξεκίνημα που κάνει ο ΠΑΣ Λευκοχωρίου μετά από 8 χρόνια αδράνειας!

Είναι σημαντικό η ομάδα να στελεχώσει από νωρίς το ρόστερ της, έτσι ώστε να ετοιμαστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για το πρωτάθλημα και να φέρει εις πέρας τους στόχους που έχει θέσει εξ αρχής η νέα διοίκηση του Λευκοχωρίου, που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο κόουτς Κασάπης έχει εργαστεί ως προπονητής στις παρακάτω ομάδες :

  • Επισκοπή Ρεθύμνου ( ανδρικό τμήμα – υπεύθυνος ακαδημιών)
  • Αχιλλέας Τριανδρίας Κ17
  • Αστραπή Δενδροποτάμου
  • Διγενής Λακώμματος
  • Ιταλική Ακαδημία
  • Δόξα Ασσήρου
  • ΔΑΣ Ωραιοκάστρου

Σε επικοινωνία που είχε ο Αθλητικός Κόσμος με το νέο προπονητή του Λευκοχωρίου μας είπε τα εξής: 

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που αναλαμβάνω προπονητής στον ΠΑΣ ΛΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Είναι πολύ σημαντικό ότι το Λευκοχώρι επιστρέφει δυναμικά μετά από πολλά χρόνια και θα υπάρχει ζωή τόσο στο γήπεδο όσο και στο χωριό. Είδα ότι οι άνθρωποι της ομάδας που αποτελείται από νέους ανθρώπους, έχουν όραμα, διάθεση, αγάπη για την ομάδα και κινούνται στη σωστή κατεύθυνση για την οργάνωση και τη λειτουργία αυτής.
Οι υπεύθυνοι της ομάδας με κέρδισαν, αναλύοντας το πλάνο που έχουν θέσει και συμφώνησα με χαρά να συμμετέχω. Η ομάδα ξεκινάει από την Γ κατηγορία της ΕΠΣΜ με στόχο την άνοδο στη Β κατηγορία. Μπορεί να έχω δουλέψει σε μεγαλύτερες κατηγορίες, αλλά ήρθα στο Λευκοχώρι διότι μπορούν να μπουν σωστές βάσεις από την αρχή και να χτίσουμε μια δυνατή ομάδα έχοντας και τον κόσμο στο πλάι μας. Κλείνοντας, ξέρω πως η διοίκηση της ομάδας έχει προσπαθήσει πολύ όλους τους προηγούμενους μήνες για να επανέλθει η ομάδα και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Η διοίκηση του ΠΑΣ Λευκοχωρίου εύχεται στο νέο προπονητή της ομάδας, υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του. Καλώς ήρθες Λεωνίδα. 

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ