Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Διπλή ενίσχυση για τον ΚΑΟΔ

Κάτοικοι Δράμας με τη φανέλα του ΚΑΟΔ θα είναι για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ισπανός, Άλεξ Ρουμπιέρα και ο Ελληνοαμερικάνος, Νίκος Παπαδόπουλος.

 

Ο 25χρονος γκαρντ από την Ισπανία έπαιξε πέρσι στο Ισλανδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Βέστρι και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις μικρές Εθνικές ομάδες της Ισπανίας, ενώ ο 30χρονος σέντερ ο οποίος γεννήθηκε στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τη Νίκη Βόλου και στο παρελθόν πέρασε από τον Πρωτέα Γρεβενών Α.Ο. Πολυγύρου, τον ΒΑΟΛ Χίου, τον Φίλιππο Βέροιας, τους Μαχητές/Πειραματικό, τον Πιερικό/Αρχέλαο, τους Delaware CC College, αλλά και τον ΠΑΟΚ U18.

 

Οι ανακοινώσεις: 

«Ο Κ.Α.Ο.Δ. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ισπανού Alex Rubiera. O Alex Rubiera αγωνίζεται στην θέση του Guard και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις μικρές εθνικές ομάδες της Εθνικής Ισπανίας. Alex Καλωσόρισες στην οικογένεια του Κ.Α.Ο.Δ.».

«Ο Κ.Α.Ο.Δ. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του υψηλόσωμου center ύψους 2,10, Νίκο Παπαδόπoυλο. Ο Νίκος Παπαδόπουλος γεννήθηκε στις 14/05/1993 στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ και είναι απόφοιτος Delaware CC College USA.  Με την απόκτησή του η ομάδα μας ενισχύεται ιδιαίτερα στις θέσεις των ψηλών εν όψει του δύσκολου και απαιτητικού πρωταθλήματος της Β Εθνικής. Nick καλωσόρισες στην οικογένεια του Κ.Α.Ο.Δ.».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ