Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΥΛΤΕΞ Λύκοι: Νέα μέλη στην “αγέλη”

Με δύο ακόμα μεταγραφές συνεχίζει την πορεία της προς την αρχή της προετοιμασίας της η ιστορική ομάδα των ΥΛΤΕΞ Λύκων που επανασυστάθηκε και μας επανασυστήνεται με ιδιαίτερη όρεξη και θέληση να επιστρέψει στις ένδοξες ημέρες του παρελθόντος της.

Συγκεκριμένα, η πεινασμένη “αγέλη” από την ανατολική Θεσσαλονίκη, αφού πρόσθεσε μια ακόμα “πινελιά” εμπειρίας με τον Γιάννη Οικονόμου, προχώρησε στην προσθήκη δύο ακόμα παικτών στο ρόστερ της. Πρόκειται για τους Νίκο Φουντούκα και Παναγιώτη Μπατζιλή. Έτεροι σε νεαρή ηλικία φέρουν μαζί τους πολλές και πολύ διαφορετικές εικόνες που εκτείνονται από τα τοπικά πρωταθλήματα μέχρι τη Γ Εθνική και το κολεγιακό πρωτάθλημα της Αμερικής.

Ακολουθούν οι ανακοινώσεις για τους δύο ποδοσφαιριστές:

Για τον Νίκο Φουντούκα:

Οι ΥΛΤΕΞ Λύκοι ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Νίκο Φουντούκα για τη σεζόν 2023/24.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας θα ενισχύσει την ομάδα μας την νέα σεζόν.

Ξεκίνησε από την ΑΕ Πυλαίας το 2006 όπου έμεινε ως το 2012 πριν μεταπηδήσει στους Bebides 2000.

Από το 2014 έως το 2017 φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης, ενώ για ένα διάστημα το 2015 αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Αρναίας (Γ Εθνική). Στο πρωτάθλημα του 2015 κράτησε την εστία του απαραβίαστη για σερί 16 αγωνιστικών ενώ όλη τη σεζόν δέχτηκε μόλις 6 τέρματα.

Το καλοκαίρι του 2017 αγωνίστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες για λογαριασμό των Viterbo Hawks (La Crosse University) και αμέσως μετά επέστρεψε στην ΑΕ Πυλαίας. Από το 2019 αγωνίζεται στον Αμυγδαλεώνα (Α’ ΕΠΣ Καβάλας) όπου έχει αναδειχθεί αμέτρητες φορές MVP. 

Νίκο καλώς ήρθες στην ομάδα μας!”

Οι πρώτες δηλώσεις του Φουντούκα μετά τη μεταγραφή:

Είναι μεγάλη μου χαρά να αποτελώ μέλος ενός καινούργιου αλλά και τόσο ιστορικού πρότζεκτ και ανυπομονώ να βρεθούμε στο γήπεδο, ξεκινώντας από το μηδέν, για κάτι σπουδαίο.”

Για τον Παναγιώτη Μπατζιλή:

Οι ΥΛΤΕΞ Λύκοι ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Παναγιώτη Μπατζιλή για τη σεζόν 2023/24.

Ο 16χρονος αμυντικός θα ενισχύσει την ομάδα μας την νέα χρονιά. 

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αριστοτέλη Καλαμαριάς το 2015 και έμεινε εκεί ως το 2018. Στη συνέχεια φοίτησε στις ακαδημίες της United Καλαμαριάς με την οποία αγωνίστηκε ως την Κ16 και την τελευταία σεζόν στο αντρικό τμήμα.”

Οι πρώτες δηλώσεις του Μπατζιλή μετά τη μεταγραφή:

Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος της ιστορικής αυτής ομάδας στο καινούριο της ξεκίνημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και δεσμεύομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών όλων.”

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ