Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Jordan Henderson: Αιώνια κόκκινος… Το συγκινητικό ‘’Αντίο’’ (Videos)

Ο Jordan Henderson αποχωρεί από το Anfield μετά από 12 χρόνια παρουσίας με την κόκκινη φανέλα. Η αγάπη του για τον σύλλογο είναι εμφανής και με ένα βίντεο από τον λογαριασμό του στο Instagram, αποχαιρέτησε τους φιλάθλους της ομάδας.

Ιούλιος 2011. Η Liverpool τα βρίσκει σε όλα με την Sunderland και για 18.000.000 ευρώ, αγοράζει τον 21χρονο τότε Jordan Henderson. Από τότε και μέχρι σήμερα, ο Henderson έδωσε ότι είχε, για να πετύχει η ομάδα του. Τον αμφισβήτησαν για τις ηγετικές του ικανότητες, αλλά με πολύ σκληρή δουλειά και πείσμα, έγινε ένας αντάξιος αντικαταστάτης του Steven Gerrard, και άξια κέρδισε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Και τώρα… τώρα ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι.

Ο Steven Gerrard αποτελεί προπονητής της Αραβικής ομάδας Al Ettifaq, και από την πρώτη μέρα ήθελε να φέρει στην ομάδα του τον Henderson. Στο τέλος, οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία και αφού τα βρήκαν οικονομικά με τον 33χρονο μέσο, ο Henderson πλέον αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Merseyside.

Σε 492 συμμετοχές, ο Henderson σκόραρε 33 φορές και 61 φορές μοίρασε ασίστ. Επιπρόσθετα, στα 12 χρόνια παρουσίας, κατάφερε να κερδίσει 2 League Cup Αγγλίας (2012, 2022), 1 FA Cup (2022), 1 πρωτάθλημα Premier League (2020), 1 Champions League (2019), 1 UEFA Super Cup (2020) και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων (2020).

Ο Jordan φεύγει, αλλά στο Liverpool δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ. Ο κόσμος τον αγάπησε και κάθε φίλαθλος είναι χαρούμενος και περήφανος που υπηρέτησε την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Με ένα συγκινητικό βίντεο, ο Jordan αποχαιρέτησε την ομάδα και υποσχέθηκε πως το ”Κόκκινο θα ”κυλάει” στις φλέβες του αιώνια.

”Είναι δύσκολο να περιγράψω τα τελευταία 12 χρόνια με μία λέξη και είναι ακόμα πιο δύσκολο να πω Αντίο. Θα είμαι για πάντα κόκκινος. Μέχρι την ημέρα που θα πεθάνω.

Σας ευχαριστώ για όλα

You’ll Never Walk Alone

Jordan”

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ