Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Sadio Mane: Το νέο μέλος της Al Nassr

Σύμφωνα πάντα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Fabrizio Romano, παίχτης της Al Nassr με κάθε επισημότητα θα γίνει ο Sadio Mane, καθώς η ομάδα από την Σαουδική Αραβία ήρθε σε πλήρη συμφωνία με την Bayern München.

Ο 31χρονος επιθετικός μετακόμισε στο Μόναχο το περασμένο καλοκαίρι, όταν τότε οι Βαυαροί είχαν δώσει στην Liverpool το ποσό των 32.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της. Η σεζόν του Mane δεν ήταν αυτή που οι περισσότεροι πίστευαν και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με το περιστατικό μεταξύ του Mane και του Leroy Sane, όταν ο Σενεγαλέζος είχε χτυπήσει τον συμπαίχτη του με μία γροθιά στο πρόσωπό του. O Mane αγωνίστηκε με την κόκκινη φανέλα 38 φορές, σκοράροντας μόλις 12 γκολ και μοιράζοντας 6 ασίστ.

Η ‘’Βαυαροί’’ δεν έμειναν καθόλου ευχαριστημένοι από την απόδοσή του και δεδομένου πως κυνηγάνε να φέρουν τον Harry Kane στην ομάδα, προσπάθησαν να διώξουν τον Mane… άρον-άρον.

Η Al Nassr εδώ και μέρες πίεζε για να έρθει σε συμφωνία με την ομάδα του Μονάχου και πριν λίγες ώρες ήρθε επίσημη ανακοίνωση πως τα βρήκαν σε όλα και τις επόμενες μέρες ο Mane θα περάσει τις ιατρικές του εξετάσεις με σκοπό να υπογράψει το καινούργιο του συμβόλαιο.

Μετά τους Seko Fofana, Marcelo Brozovic και Alex Telles, η Al Nassr προσθέτει ακόμα ένα σημαντικό μέλος στην ομάδα της.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ