Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Χάρι Κέιν: Ιδού το νέο νούμερο 9 της Μπάγερν

Πανευτυχής θα πρέπει να είναι αυτή τη στιγμή οι φίλοι της Μπάγερν Μονάχου. Καθώς η ομάδα τους ενέταξε στο δυναμικό της επίσημα τον Χάρι Κέιν.

Ο Άγγλος στράικερ αφήνει το Λονδίνο και την Τότεναμ μετά από 10 χρόνια καριέρας εκεί και κανέναν τίτλο στο ενεργητικό του. Γεγονός που αποτέλεσε την “αχίλλειο πτέρνα” τη συμπόρευσης των δύο πλευρών καθόλη τη διάρκεια της.

Το ευχαριστήριο μήνυμα της Τότεναμ για τον Κέιν και τις υπηρεσίες του:

Photo credits: Tottenham Hotspur FC (IG account)

Τα ρεκόρ του Κέιν με τη φανέλα της:

Photo credits: Tottenham Hotspur FC (IG account)

Πλέον, ο πρώην αρχηγός των “σπιρουνιών” και παντοτινός “leader” λιονταριών” της εθνικής Αγγλίας υπέγραψε το νέο του τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα μεγαθήριο της Βαυαρίας και από την πρώτη του κιόλας μέρα εκεί θα αγωνιστεί για να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του απέναντι στην Λειψία.

Το καλωσόρισμα της Μπάγερν:

Photo credits: Bayern München (Facebook account)

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως ο Κέιν δεν παρέλειψε να αποχαιρετήσει την ομάδα με την οποία συνέδεσε τα περισσότερα από τα χρόνια της ζωής και όχι μόνο της επαγγελματικής του πορείας στο ποδόσφαιρο, λέγοντάς τους τα εξής:

Για σε όλους. Ήθελα να είμαι ο πρώτος που θα πει στους φίλους της Τότεναμ ότι αποχωρώ από το κλαμπ σήμερα. Νιώθω πολλά συναισθήματα αυτή τη στιγμή. Λύπη που αποχωρώ από την ομάδα στην οποία πέρασα 20 χρόνια της ζωής μου, από τα 11 μου. Από παιδί έγινα ένας 30χρονος άντρας. Ήταν πολλές οι σπουδαίες στιγμές και οι ιδιαίτερες μνήμες. Μνήμες που λάτρεψα. Αυτό είναι λοιπόν το ευχαριστώ μου στους συμπαίκτες μου ανά τα χρόνια, στους προπονητές, τους μάνατζερ, κάθε μέρος του επιτελείου ξεχωριστά. Από τον φροντιστή μέχρι τους ιδιοκτήτες. Σε όποιον έχει εμπλακεί. Έχω χτίσει ιδιαίτερες σχέσεις με πολλούς ανθρώπους. Και κυριότερα ένα ευχαριστώ στους φίλους της Τότεναμ. Από την πρώτη στιγμή που έπαιξα ήμουν ένας από εσάς. Έδωσα ότι είχα για να σας κάνω περήφανους. να σας προσφέρω ιδιαίτερες στιγμές, Ένιωσα πως αυτή ήταν η κατάλληλη ώρα για να φύγω. Δεν ήθελα να μπω στη σεζόν με πολλές διαρκείς συζητήσεις για το μέλλον. Ξέρετε ότι είναι σημαντικό για τον καινούριο προπονητή και τους παίκτες να αφοσιωθούν στην προσπάθεια να επιστρέψει η Τότεναμ στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να παλέψουν για τρόπαια. Οπότε εύχομαι ότι καλύτερο στον Άντζ και όλα τα παιδιά την καλύτερη τύχη. Ειλικρινά, το ξέρετε ότι θα σας βλέπω σαν φαν και πραγματικά ελπίζω η ομάδα να είναι επιτυχημένη. Αυτό είναι ένα μήνυμα προς όλους τους φαν ανά τον κόσμο. Καθένα φαν της Τότεναμ που με στήριξε στη διάρκεια του ταξιδιού μου. Οι οικογένεια μου και εδώ θα σας θυμόμαστε για πάντα και δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που είχαμε μαζί. Σας ευχαριστώ λοιπόν. Θα παρακολουθώ τη σεζόν. Αυτό δεν είναι αντίο, διότι δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή. Είναι ένα ευχαριστώ. Τα λέμε σύντομα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ