Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πρώτο δυνατό τεστ της σεζόν

Μετά το θετικό ξεκίνημα εντός έδρας και την νίκη επί της Κόβεντρι με 2-1, η Λέστερ αγωνίζεται στο «The John Smith’s Stadium» για την 2η αγωνιστική της Championship, απέναντι στην Χάντερσφιλντ (17:00).

Οι «Αλεπούδες» κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη φέτος στο πρωτάθλημα απέναντι στην Κόβεντρι με 2-1 (ανατροπή) αλλά και να προκριθεί επί της Μπάρτον στο EFL Cup με 2-0 εκτός έδρας, χωρίς να βρει κάποια δυσκολία απέναντι στους «ζυθοποιούς».

Από την άλλη πλευρά, η Χάντερσφιλντ έζησε ένα δυνατό φινάλε της σεζόν 2022-23, με τον Νιλ Γουόρνοκ να οδηγεί την ομάδα στην 18η θέση της δεύτερης κατηγορίας. Έτσι, εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία, με τρεις διαδοχικές νίκες σε κρίσιμα ματς. Ως αποτέλεσμα, ο Νιλ Γουόρνοκ συμφώνησε να παραμείνει στον σύλλογο για έναν ακόμη χρόνο. Η προετοιμασία ξεκίνησε για τα «Τεριέ» με φιλικούς αγώνες εναντίον της Τάβιστοκ και της Χέρενβεν. Ωστόσο, στην πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελαν, χάνοντας με 3-1 εκτός έδρας από την Πλίμουθ Αργκάιλ, παρά το γκολ του Μίχαλ Χέλικ που ισοφάρισε το παιχνίδι. Στο Carabao Cup, αντιμετώπισε τη Μίντλεσμπρο και ενώ αρχικά προηγήθηκε με τον Κίαν Χάρατ, αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-2.

Πιθανή ενδεκάδα Χάντερσφιλντ:

Νίκολς, Έντουαρτς, Μποντ, Χέλικ, Ράφελς, Ρουντόνι, Έντμοτς Γκριν, Τόμας, Ντιαρά, Κορόμα, Γουόρντ.

Πιθανή ενδεκάδα Λέστερ:

Χέρμανσεν, Περέιρα, Φάες, Βέστεργκααρντ, Ντόιλ, Ντίντι, Γουίνκς, Ντιούσμπερι-Χολ, Μακατίρ, Ιχεανάτσο, Μαβιντίντι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ