Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Α.Ο.Ν. Αρτάκης: Αγόρασε εμπειρία με Νόνη

Σε μια ακόμα σημαντική αγορά προχώρησε ο ΑΟΝΑ που υπέγραψε και τον Χρήστο Νόνη για το κέντρο της άμυνας του.

Μια ακόμα πολύ καλή κίνηση πραγματοποίησε η ομάδα της κεντρικής Εύβοιας που προσέθεσε στο δυναμικό της τον Χρήστο Νόνη, ο οποίος μπορεί να μην έχει παίξει στον Παναθηναϊκό όπως ο Σέχου, όμως και αυτός έχει συλλέξει πλήθος εμπειριών και εικόνων τέτοιο που τον καθιστά σημαντικό για ένα σωματείο της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση:

Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή και έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νόνη Χρήστο.

Ο Χρήστος Νόνης είναι γεννημένος στην Λάρισα οπου αγωνίστηκε στα πρώτα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας στην ΑΕΛ και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός με πολλές συμμετοχές και εμπειρίες καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Super League 2 και Γ’ Εθνικη μεταξύ άλλων στις ομάδες των ΓΣ Καλλιθέας, Ολυμπιακό Βόλου, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αστέρα Μαγούλας, ΑΠΣ Ζάκυνθος, Θεσπρωτό, Ηρόδοτο, Αίας Σαλαμίνας, ΑΟ Χαλκίς, Τυρνάβο. κ.α.

Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει η ομαδα μας την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά 2023 – 2024.”

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ