Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο νέος είναι ωραίος και δίνει νίκες!

Πολύ σκληρή για να πεθάνει. Η Λέστερ αν και καλύτερη, παραλίγο να χάσει τους πρώτους της βαθμούς από την Κάρντιφ, όμως δεν τα παράτησε και στο 90+2′ πήρε το τρίποντο με τον νεοφερμένο Κασαντέι, νικώντας 2-1 και πετυχαίνοντας την τρίτη διαδοχική νίκη στην Championship.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τις «Αλεπούδες» όμως να δείχνουν καλύτερα σημάδια. Οι επιθετικές τους ενέργειες ήταν περισσότερες από την Κάρντιφ και αυτό το εκμεταλλεύτηκε στο 36ο λεπτό. Μετά από κόρνερ, η μπάλα παρέμεινε μέσα στην περιοχή, με τον Ούγκμπο να μην καταφέρνει να διώξει και τον Μάρσαλ Μαντιβαντούα να ρίχνει έναν «κεραυνό», δίνοντας το προβάδισμα για τους γηπεδούχους.

Όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια με την ομάδα του Μαρέσκα μπροστά στο σκορ. Όμως, ο Άαρον Ράμσεϊ είχε άλλη άποψη, ο οποίος στο 45+1 έριξε την δική του «ρουκέτα», ισοφαρίζοντας το σκορ του αγώνα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μέτριο, με τους δύο συλλόγους να προσπαθούσαν, δίχως επιτυχία να βρουν το γκολ. Όλα έδειχναν πως το ματς θα τελείωνε ισοπαλία, όμως ο Τσεζάρε Κασαντέι, το νέο ταλέντο από την Τσέλσι «λύτρωσε» την νέα του ομάδα με σουτ μέσα στην περιοχή του Άλνουικ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 2-1.

Η επόμενη αγωνιστική, βρίσκει την Λέστερ στο «New York Stadium» απέναντι στην Ρόδεραμ, στις 26 Αυγούστου, με σκοπό ένα ακόμη τρίποντο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ