Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Με φόρα Ευρώπης και αλλαγές για την νίκη

ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης «μονομαχούν» στην Τούμπα στην πρεμιέρα των δυο ομάδων στη φετινή SuperLeague (20:00, NOVASPORTS PRIME).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεση του για τουλάχιστον 1,5 μήνα τον Φελίπε Σοάρες λόγω τραυματισμού ενώ η αποστολή περιέχει αρκετές αλλαγές, καθώς δεν θα έχει μαζί του τους Κουλιεράκη, Κεντζιόρα, Νάρεϊ. Συγκεκριμένα: Σάστρε, Γιαξής, Ρικάρντο και η αποστολή του είναι η εξής: Ζ. Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Εκόνγκ, Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Γιαξής, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Α. Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Ο Αστέρα πηγαίνει στην Θεσσαλονίκη χωρίς άγχος και χωρίς απουσίες, με στόχο να κάνει ό,τι μπορεί. Στο σημερινό παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι πάνε πάνοπλοι με μοναδικές απουσίες να είναι αυτές των Χριστόπουλου, Προύντζου, Κωστέα και Βαλιέντε. Ο τελευταίος, είναι ακόμη ανέτοιμος και γι’ αυτό έμεινε εκτός.

Την περσινή σεζόν στην πρεμιέρα ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε επικρατήσει με 1-0 του Παναιτωλικού με γκολ του Μπράντον Τόμας από ασίστ του Κάλεντ Νάρει, ενώ οι κιτρινομπλέ είχαν πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, σε εκείνο το απίστευτο 3-3 με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στα μεταξύ τους παιχνίδια ο ΠΑΟΚ μετράει δώδεκα νίκες, ο Αστέρας τέσσερις, ενώ ισάριθμα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ