Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Άρης: Ψάχνει την αντίδραση μετά τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό!

Ο Άρης κάνει σήμερα τη δική του πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα της Super League καθώς έχει μεταβεί στην Κρήτη για το ματς κόντρα στον ΟΦΗ (19:30, COSMOTE SPORT 1 HD).


Η ομάδα του Τόλη Τερζή θέλει να αφήσει μια και καλή πίσω της τον αποκλεισμό από τη Ντιναμό Κιέβου και να ξεκινήσει με το δεξί και με καλή εμφάνιση στη φετινή Super league.

Ο Τερζής είχε στη διάθεσή του μόλις μία προπόνηση πριν το σημερινό παιχνίδι και όπως ήταν φυσικό δεν έδειξε πολλά πράγματα στην προπόνηση, οπότε μάλλον θα κινηθεί πάνω κάτω με τους ίδιους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο Βουκουρέστι.

Στην αποστολή της ομάδας μπήκε ο Μπράμπετς (πρώτη φετινή συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι) όπως και ο Κουέστα ο οποίος όμως δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες.

Η αποστολή της ομάδας απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Odubajo, Ferrari, Fabiano Leismann, Brabec, Mvondo, Darida, Đurasek, Rupp, Pavicic, Doukoure, Luis Palma, Menendez, Moberg Karlsson, Loren Moron, Zamora, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων είναι η τρίτη σε πρεμιέρα πρωταθλήματος την τελευταία πενταετία, αφού είχαν ανοίξει τις υποχρεώσεις τους ως αντίπαλοι το 2019-20 (Άρης – ΟΦΗ 1-1) και το 2021-22 (Άρης – ΟΦΗ 0-0), ενώ τη σεζόν 2000-21 αναμετρήθηκαν και πάλι σε πρεμιέρα Άρης και ΌΦΗ με τον Άρη να επικρατεί με 3:2 σκορ.

Σε 45 μεταξύ τους αναμετρήσεις (2 στη ΄Β Εθνική) ο ΟΦΗ μετράει 23 νίκες, 9 παιχνίδια έχουν έρθει ισοπαλία, με τον Άρη να έχει επικρατήσει 13 φορές. 

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ