Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Επιστρέφει στον Άρη ο Φραν Βέλεθ

Ο Άρης βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του Ισπανού στόπερ, με τον 32χρονο να αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο ‘Κλεάνθης Βικελίδης’ προκειμένου να υπογράψει διετές συμβόλαιο!

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης ξέρει πολύ καλά πως η ομάδα του χρειάζεται άμεσα λύση στα στόπερ και έτσι ο ισχυρός άνδρας της ‘κιτρινόμαυρης’ ΠΑΕ φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με έναν παλιό γνώριμο.

Ο Καταλανός αμυντικός ο οποίος έπαιξε στον Άρη για δύο σεζόν (2018-2020) είναι μία πολύ καλή λύση, καθώς γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα αρκετά καλά, ενώ δεν υπάρχει κανένα παράπονο όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, με τον Βέλεθ να κάνει εξαιρετικές σεζόν στον Άρη και να αποτελεί τον απόλυτο ‘βράχο’ στα μετόπισθεν της ομάδας, όπου αγωνίστηκε μέχρι να πάρει μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Με την πράσινη φανέλα έπαιξε για άλλες δύο σεζόν συνεχίζοντας τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επιστροφή του ‘τριφυλλιού’ στους τίτλους (κατέκτησε το κύπελλο το 2022). Από το ‘τριφύλλι’ αποχώρησε το καλοκαίρι του 2022 με προορισμό την Αλ Φατέχ της Σαουδικής Αραβίας και την σεζόν που μας πέρασε μέτρησε 23 συμμετοχές!

Ο Ισπανός αμυντικός έχει συμβόλαιο ακόμη ένα χρόνο με τους Σαουδάραβες, ωστόσο ψαχνόταν πολύ για την επιστροφή του στην Ευρώπη, ήρθε σε επαφή με τον Θεόδωρο Καρυπίδη και η μεταγραφή θεωρείται κλεισμένη, ενώ εκτός απροόπτου μέσα στις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί και επίσημα. Όπως έχει γίνει γνωστό μάλιστα, ο 32χρονος θα υπογράψει διετές συμβόλαιο και θα τεθεί αμέσως στα πλάνα του Τόλη Τερζή. Σε όλα αυτά όμως που αναφέραμε υπάρχει και ένα τεράστιο αλλά…

Η συγκεκριμένη επιστροφή μπορεί να αποτελεί μία εξαιρετική λύση αλλά ο τρόπος που αποχώρησε ο παίχτης από την ομάδα πριν από τρία χρόνια κάνει τον κόσμο του Άρη να δυσανασχετεί και να τα βάζει με τον Θεόδωρο Καρυπίδη. Θυμίζω πως ο Βέλεθ όταν έμεινε ελεύθερος για να πάει στον Παναθηναϊκό κατήγγειλε τον Άρη στην FIFA προκειμένου να διεκδικήσει το ποσό των 75.000 ευρώ, όπως είναι λογικό αυτό δεν άρεσε στους οπαδούς του Άρη οι οποίοι δεν ξεχνούν και φαίνεται να μην βλέπουν με πολύ καλό μάτι την επιστροφή του παίκτη στο ‘Χαριλάου’.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ