Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μέγας είσαι Μακατίρ και θαυμαστά τα γκολ σου!

Η Λέστερ προηγήθηκε στο «New York Stadium», είδε την Ρόδεραμ να την ισοφαρίζει, όμως ο Μακατίρ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο ματς, δίνοντας την νίκη (2-1) στις Αλεπούδες και πετυχαίνοντας παράλληλα την 4η συνεχόμενη νίκη στην Championship.

Το προϊόν των ακαδημιών των “Αλεπούδων” έβαλε την ομάδα του Μαρέσκα μπροστά στο σκορ στο 12ο λεπτό με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι μετά από ωραίο τρέξιμο, γύρισμα και σέντρα του Ιχεανάτσο, σκορ το οποίο παρέμεινε και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έγινε πιο έντονος, με την ανεβασμένη Ρόδεραμ να ισοφαρίζει στο 53′, όταν ο Φρεντ Ονιεντίνμα έπιασε την κεφαλιά και κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα. Το σκορ δεν φαινόταν να αλλάζει, παρά τις καλές προσπάθειες και των δύο ομάδων για κάτι περισσότερο. Όλα όμως άλλαξαν στο 84′.

Ο νεαρός Κέισι Μακατίρ έδειξε εξαιρετική ψυχραιμία όταν του ήρθε η μπάλα μέσα στην περιοχή, με τον ίδιο να σουτάρει χωρίς να αστοχήσει, πετυχαίνοντας το γκολ που έδωσε στην ομάδα του την τέταρτη νίκη της στην Championship, σε ισάριθμες αγωνιστικές υποχρεώσεις μέχρι στιγμής.

Η επόμενη υποχρέωση για την Λέστερ είναι στο Carabao Cup, όπου θα αντιμετωπίσει την Τρανμίρ Ρόβερς, την Τρίτη 29 Αυγούστου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ