Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Με φόρα από την Ευρώπη για το «διπλό» στην Κρήτη

Μετά την είσοδο του στους ομίλους του Conference League, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Κρήτη για να πετύχει την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα, σε ισάριθμα παιχνίδια (20:00, COSMOTESPORT 3HD).

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Δικεφάλου ενδέχεται να κάνει ο Μεϊτέ, καθώς ο 29χρονος χαφ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας. Εκτός έμεινε ο Φιλίπε Σοάρες που ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος, όπως και οι Ταϊσον, Σάστρε, Λύρατζης, Νάσμπεργκ, Αντρέ Ρικάρντο, Γιαξής και ο «νέος» Μάρκος Αντόνιο. Στην Κρήτη ταξίδεψαν οι Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Εκόνγκ Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Βρακάς, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Σαμάτα και Τζίμας.

Από την πλευρά των γηπεδούχων, ο Ρουμάνος τεχνικός Βάλντας Νταμπράουσκας συμπεριέλαβε για πρώτη φορά τον Σουαλιό Μεϊτέ. Αντιθέτως, εκτός έμεινε ο Τάισον για λόγους διαχείρισης μετά την τρομερή εμφάνισή του στο ματς με τη Χαρτς, καθώς και οι Ζοάν Σάστρε, Λευτέρης Λύρατζης, Ιβάν Νάσμπεργκ και ο τραυματίας Φιλίπε Σοάρες.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Διαμαντόπουλος, με βοηθούς τον Ψαρρή και τον Τριανταφύλλου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ