Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

«Έπεσε» γενναία στην Καισαριανή η Κοζάνη, με το… δεξί ο Λεβαδειακός στο πρωτάθλημα

Η Κοζάνη πάλεψε για το θετικό αποτέλεσμα στην Καισαριανή, όμως ένα λάθος του γκολκίπερ Καραγκιόζη στο πρώτο ημίχρονο, έδωσε το τρίποντο στον Λεβαδειακό, για την 2η αγωνιστική της SuperLeague 2. Καλή εμφάνιση των φιλοξενούμενων, με την αμυντική λειτουργία να παρουσιάζει προβλήματα.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 11′ της αναμέτρησης με τέρμα του Μπελμόντε, έπειτα από διπλό τραγικό λάθος του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Στο 26′ η Κοζάνη “άγγιξε” την ισοφάριση, αλλά ο Γκροφ έπεσε εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία και απέκρουσε την κεφαλιά του Καλλέργη έπειτα από σέντρα του Πάνου από τα δεξιά. Τίποτα δεν άλλαξε στα επόμενα λεπτά και οι Βοιωτοί πήγαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο γκολ στα εναπομείναντα λεπτά, αλλά δεν τα κατάφεραν και το 1-0 παρέμεινε ως το τέλος. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίχτες, αφού στο 86ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κουϊρουκίδης, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 70’.

Λεβαδειακός: Κροφ, Χάμοντ (73′ Συμελίδης), Τσάπρας, Μπελμόντ (88′ Νικολιάς), Ρομό (59′ Γιαννιώτας), Μεχία, Πίρινεν, Σωτηράκος, Λιάγκας, Λούα Λούα (88′ Κουάντρα), Πολέττο (73′ Κουϊρουκίδης).

Κοζάνη: Καραγκιόζης, Πάνος, Σουλιώτης, Ίτισος, Κοροβέσης (62′ Τάτσης), Αναστασόπουλος, Νάτσος, Καλλέργης (85′ Κανούλας), Σιατραβάνης, Γραμμένος, Ποζατζίδης (55′ Ελ Ιντρίσι).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ