Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η συνήθεια που έγινε λατρεία

Όταν στις 8 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις (επίσημες και φιλικές) έχουν αναδειχθεί 6 φορές ισόπαλες οι δύο αυτές ομάδες, τότε δικαίως μιλάμε για μία συνήθεια που έγινε λατρεία!

 

Σε ένα από τα χειρότερα φετινά παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης κέρδισαν από ένα βαθμό, χωρίς να γίνει ιδιαίτερος «θόρυβος» μπροστά στις δύο εστίες. Οι φιλοξενούμενοι παρότι έπαιζαν με παίκτη παραπάνω από το 56′ εξαιτίας της αποβολής του Κούντε, στις λίγες φάσεις που δημιούργησαν δεν κατάφεραν να σκοράρουν, με την ομάδα του Κρις Κόλμαν να μένει απόλυτα ευχαριστημένη από το τελικό 0-0.

Έτσι λοιπόν, οι γηπεδούχοι που αγνοούν τη νίκη φέτος, με τον σημερινό βαθμό έφτασαν τους 3 και βρίσκονται στην 12η θέση της βαθμολογίας, ενώ οι Αρκάδες βρίσκονται πλέον μαζί με τον Άρη στην 8η θέση, έχοντας συγκεντρώσει 8 πόντους. Να υπενθυμίσουμε πως ο Ατρόμητος έχει ματς λιγότερο, το οποίο θα δώσει εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή (08/10, 21:30).

 

Ατρόμητος (Κόλμαν): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τζαβέλλας, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κούντε, Ρομπάιγ (46′ Γιουμπιτάνα), Αγκιμπού Καμαρά (88′ Κουέν), Βαλένσια (66′ Έρλινγκμαρκ), Αντζιέλσκι (66′ Βέργος).

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Ζουκάνοβιτς, Καστάνο, Χουχούμης (60 Άλβαρες – 90+3′ Ζουγλής), Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σουρλής (60′ Γκρόζντανιτς), Ρέγκις, Καλτσάς (84′ Σίτο), Μάντζης (59′ Μιριτέλο).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ