Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κοζάνη-όνειρο νίκησε και «πάτησε» τετράδα!

Η Κοζάνη μετά το «διπλό» απέναντι στην Νίκη Βόλου νίκησε και την Αναγέννηση Καρδίτσας (1-0) για την 5η αγωνιστική της SuperLeague 2, παίρνοντας το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο και «πάτησε» στην τετράδα. «Μελανό» σημείο της αναμέτρησης, ο τραυματισμός του Γκόλια.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε ομαλά επιθετικά, με τις εντάσεις να ήταν πολλές και να μην έλειπαν. Για τους γηπεδούχους, η μεγάλη ευκαιρία του πρώτου μέρους ήταν στο 18′, όταν ο Καλλέργης εξαπέλυσε ένα σουτ όμως ο Τσέλιος απέκρουσε και έστειλε την μπάλα κόρνερ. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, στο 30′ ο Σκόνδρας επιχείρησε μία κεφαλιά με την μπάλα να πηγαίνει άουτ. Και οι δύο ομάδες πάντως έπαθαν σοκ με τον τραυματισμό του παίκτη της Αναγέννησης Γκόλια, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι στο 9′, με το παιχνίδι να διακόπτεται και ο ποδοσφαιριστής να οδηγείται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη πίεσαν ψηλά προκειμένου να κυνηγήσουν το τρίποντο, κάτι που κατάφεραν αφού στο 69ο λεπτό ο Καλλέργης κέρδισε πέναλτι αφού ανατράπηκε από τον Ντουμάνη, με τον Νάτσο να εκτελεί, να στέλνει την μπάλα στα αριστερά και να ανοίγει το σκορ για τους «ερυθρόλευκους». Η ώρα περνούσε, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, ο διαιτητής σφύριξε την λήξη της αναμέτρησης και η Κοζάνη πέτυχε ακόμη μία ιστορική νίκη, αφού είναι η τρίτη διαδοχική στο πρωτάθλημα και βρίσκεται μέσα στην πεντάδα της SuperLeague 2.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τα «Λιοντάρια» είναι την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη, απέναντι στον Απόλλων Πόντου, για την 6η αγωνιστική της SuperLeague 2.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ