Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Πήρε την πρώτη ΝΙΚΗ!

5η αγωνιστική

Απόλλων Πόντου – Νίκη Βόλου 1-3

Στο δημοτικό στάδιο του Πολυκάστρου στο Κιλκίς αναμετρήθηκαν σήμερα δύο ομάδες οι οποίες μετρούσαν μόνο ήττες στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Το τρίποντο τελικά ήρθε από την ομάδα της Νίκης Βόλου που επικράτησε σχετικά άνετα του αντιπάλου της.

Με γκολ από τα αποδυτήρια αιφνιδίασε ο γηπεδούχος Απόλλων καθώς κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα! Ο στόπερ της Νίκης, ο Ανδρέου απομάκρυνε την μπάλα άθελά του στην πλάτη του έτερου στόπερ Μπαχανάκ, εκείνη στρώθηκε στο πόδι του Αμπουντού και έτσι έγινε το 1-0!

Άμεση ήταν η απάντηση των «κυανολεύκων» στο 5ο λεπτό! Ο Κάσσος με όμορφη σέντρα από τα δεξιά, βρήκε το κεφάλι του Τζιώρα, ο οποίος σημείωσε το 1-1!

Στο 20’ ήρθε η ολική ανατροπή του σκορ! Από γέμισμα του Κυριακίδη μέσα στην περιοχή, ο Γαβριηλίδης με νέα κεφαλιά «νίκησε» τον Κίναλη γράφοντας το 1-2!

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Νίκης «κλείδωσε» το τρίποντο στο 60’ όταν και πάλι ο Κάσσος με ασίστ, έδωσε την ευκαιρία στον Γαβριηλίδη να πλασάρει ψύχραιμα για το 1-3!

Ο γηπεδούχος Απόλλωνας είχε κάποιες καλές στιγμές με τους Αμπουντού και Μπλανκ Καζάου ωστόσο ο Γκαραβέλης ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Απόλλων Πόντου: Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Ντε Τόμας (76′ Ίννος), Μάτενμπεργκ (15’ λ.τ. Ρουγκάλας), Αμαραντίδης, Λαμπίρης, Μουμίν (88′ Κωστίκας), Αμπουντού, Αγουάδο (88′ Ισαακίδης), Μπλανκ Καζάου

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Κάσσος (82′ Μοράρ), Μπαχανάκ, Ανδρέου, Αναστασίου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (64′ Λίταινας), Γαβριηλίδης, Ριμπέιρο (57′ Μιράντα), Κρητικός (64′ Πολίτης), Τζιώρας (57′ Τοπαλίδης)

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ