Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αμπερντίν-ΠΑΟΚ με την… ματιά των Σκωτσέζων (vids)

Ο ΠΑΟΚ χθες (26/10) πέτυχε μία μεγάλη νίκη στην Σκωτία και δεν έλειψε από τους… φακούς των γηπεδούχων.

Ο «Δικέφαλος» με ψυχικά αποθέματα κατάφερε να πάρει το τρίποντο μέσα στο «Aberdeen Football Club», με μεγάλη ανατροπή (3-2). Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ να δίνει πρώτος το σύνθημα για την «αντεπίθεση» με γκολ στο 73ο λεπτό, τα έδωσαν όλα και τα κατάφεραν. Το στάδιο της Αμπερντίν δεν ήταν γεμάτο, όμως δημιούργησε το κατάλληλο κλίμα για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Όπως και με την Άιντραχτ, έτσι και τώρα δεν έλειψαν τα βίντεο στο YouTube που δείχνουν το θετικό αποτέλεσμα των «ασπρόμαυρων», από την πλευρά των ηττημένων. Ένα κανάλι της δημοφιλής πλατφόρμα με όνομα «Aaron John Football», δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζονται οι σημαντικότερες στιγμές της αναμέτρησης, μέσα από τα μάτια των φιλάθλων της Αμπερντίν, αλλά και των παιδιών.

Ο νεαρός φιλάθλων των Σκωτσέζων δεν άφησε εκτός πλάνων τα γκολ του ΠΑΟΚ, όπως και το τέρμα του Σβαμπ, στην τελευταία φάση του ματς, δίνοντας την δυνατότητα στον καθένα να παρακολουθήσει πως έζησε η Αμπερντίν το ματς αλλά και το χιτσκοκικό φινάλε.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ