Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

3×3 και ανοδική πορεία!

7η αγωνιστική

ΑΕΚ Β’ – Νίκη Βόλου 0-3

Η Νίκη Βόλου συνεχίζει την ανοδική της πορεία στο πρωτάθλημα καθώς σήμερα στο «Σεραφείδειο» πέρασε σαν σίφουνας από το γήπεδο της ΑΕΚ Β’ επικρατώντας εύκολα και ανεβαίνοντας ταυτόχρονα στην 5η θέση του Βορείου ομίλου!

Το πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε κυρίως από παιχνίδι κέντρου με τους «κυανόλευκους» του Βόλου να ελέγχουν τις κινήσεις και να φτάνουν σε δύο περιπτώσεις κοντά στο γκολ! Αρχικά στο 25’ ο Τζιώρας (σουτ) και εν συνεχεία ο Ριμπέιρο (απευθείας φάουλ) δεν μπόρεσαν να «νικήσουν» τον γκολκίπερ Γκίνη των γηπεδούχων!

Στο δεύτερο μέρος η Νίκη Βόλου μπήκε ακόμα πιο αποφασιστικά για να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα σε μία ΑΕΚ η οποία δεν έδειχνε ικανή να απειλήσει την εστία του Γκαραβέλη.

Στο 65’ ο σέντερ φορ, Βλαντ Μοράρ με όμορφη πάσα ελευθέρωσε τον Βραζιλιάνο Ριμπέιρο που με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία άνοιξε το σκορ για το 0-1!

Στο 77’ ήρθε η σειρά του Χοσέτε Μιράντα να χριστεί σκόρερ! Ο επιθετικός της Νίκης πλαγιοκόπησε από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 0-2!

Το «κερασάκι στην τούρτα» για τους «κυανόλευκους» πέτυχε ο Πασχάλης Κάσσος με δυνατό αριστερό σουτ στο 87ο λεπτό του αγώνα σφραγίζοντας έτσι το τρίποντο!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ Β’: Γκίνης, Κατσικάς, Κοσίδης, Χρυσόπουλος, Γεωργέας, Ρουκουνάκης (67’ Σαμπανάτζοβιτς, λ.τρ. 72’ Πανεράς), Ραντόνια, Ανδρικόπουλος (67’ Κοντόπουλος), Λαμαράνα, Χρυστόπουλος, Τιέι (83’ Μουστάκας)

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Κάσσος, Ανδρέου, Μπαχανάκ (55’ Γρομητσάρης), Αναστασίου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης (55’ Λίταινας), Ριμπέιρο (79’ Τοπαλίδης), Κρητικός (64’ Μιράντα), Τζιώρας (64’ Μοράρ)

 

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ