Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

SuperLeague 2: «Διπλό» της ΑΕΛ στην Κοζάνη, παραμένουν στην τετράδα τα «λιοντάρια» παρά την ήττα

Η αναμέτρηση της Κοζάνης με την ΑΕΛ στιγματίστηκε από το καρδιακό επεισόδιο του Παναγιώτη Νάση και οι «βυσσινί» έστειλαν το δικό τους «περαστικά» στον προπονητή τερματοφυλάκων τους, με νίκη μέσα στην Δυτική Μακεδονία (2-0), για την 7η αγωνιστική της SuperLeague 2.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε δυναμικά καθώς πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ. Στο 9ο λεπτό της συνάντησης, ο Μαυρίας βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια και με ένα κοντινό πλασέ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν την αναμέτρηση, χωρίς να τα καταφέρνουν και αποχώρησαν για τα αποδυτήρια με το σκορ να είναι εις βάρος τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη συνέχιζαν να προσπαθούν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, όμως η ΑΕΛ ήταν αυτή που έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα», καθώς στο 78′ ο Πεδρόζο ήταν ο σκόρερ των «βυσσινί» που διπλασίασε τα τέρματα και «κλείδωσε» το τρίποντο, δίνοντας την δυνατότητα στους παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη να βρεθούν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς, αφήνοντας την Κοζάνη στην τέταρτη θέση με 10 βαθμούς.

Επόμενη αγωνιστική για τα «λιοντάρια» είναι στις 12 Νοεμβρίου απέναντι στον Καμπανιακό (εκτός έδρας), για την 8η αγωνιστική της SuperLeague 2.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ