Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Βασιλιάς» στο Παρίσι ο Τζόκοβιτς – Κατέκτησε και το Rolex Paris Masters! (VID)

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία, ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά το Roland Garros, κατέκτησε και το Rolex Paris Masters 2023, αυτή τη φορά κόντρα στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (6-4, 6-3).

Ο κορυφαίος τενίστας Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, έκανε το καθήκον του στο Παρίσι και επικράτησε του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, φτάνοντας τον 7ο τίτλο στη συγκεκριμένη διοργάνωση και τον 40ο σε 1000άρι τουρνουά.

Οι δύο αθλητές ξεκίνησαν πολύ καλά στην αναμέτρηση και πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι το 6ο game (3-3). Στο 7ο game τα λάθη του Βούλγαρου, έδωσαν την ευκαιρία στον Σέρβο να κάνει το break και από εκεί και έπειτα με την εμπειρία του, διαχειρίστηκε το προβάδισμα, έκανε το 6-4 και κατέκτησε το πρώτο σετ για το 1-0.

Παρόμοια ήταν και η εικόνα του δεύτερου σετ, μόνο που αυτή τη φορά ο Τζόκοβιτς έκανε το break δύο games νωρίτερα. Συγκεκριμένα, ενώ το σκορ ήταν στο 2-2, ο Σέρβος έκανε το break για το 3-2, με τον Ντιμιτρόφ να φαίνεται απογοητευμένος, χωρίς να μπορεί να μείνει «ζωντανός» στο παιχνίδι.

Έτσι, ο Τζόκοβιτς κατέκτησε το δεύτερο σετ με 6-3, πραγματοποιώντας ακόμη ένα break στο 9ο game και ταυτόχρονα πανηγύρισε την κατάκτηση του Rolex Paris Masters 2023, που είναι και το τελευταίο 1000άρι τουρνουά της χρονιάς, με 2-0 σετ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ