Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Championship: Δοκιμασία της Λέστερ στο Μίντλεσμπρο

Η Λέστερ έχοντας ως γνώμονα τα θετικά της αποτελέσματα, θέλει να πάρει το «διπλό» απέναντι στην Μίντλεσμπρο, για την 16η αγωνιστική της Championship (17:00).

Οι «Αλεπούδες» βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς σε 10 αγώνες, μετά την ήττα από την Λιντς (1-0), μέσα στο «King Power Stadium» και αναζητούν το τρίποντο που θα τους βοηθήσουν να παραμείνουν στην πρώτη θέση.

«Η Μίντλεσμπρο είναι μία ενδιαφέρουσα ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και πολύ καλό προπονητή. Πέρυσι, έκανε φανταστική δουλειά. Φέτος, δυσκολεύτηκαν λίγο, αλλά έχασαν σημαντικούς παίκτες. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά εντός και εκτός της μπάλας. Ειδικά στην μπάλα, πρέπει να συνεχίσουμε με τον τρόπο που θέλουμε να δουλέψουμε, προσπαθώντας να βρούμε τη λύση. Έχουμε προετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι. Εκτός μπάλας, κάνουν διαφορετικά, πολύ ενδιαφέροντα πράγματα».

Από την πλευρά της η Μίντλεσμπρο βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι βγήκε ισόπαλη με την Πλίμουθ (3-3). Η αρχή της μπορεί να μην ήταν καλή, όμως έχει ξεκινήσει τα θετικά αποτελέσματα και φαίνεται να πατάει καλύτερα στα πόδια της.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Άγγλος Όλιβερ Λάγκφορντ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ