Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Premier League: Τα βραβεία του μήνα Οκτωβρίου

Η ιστορική νίκη Ποστέκογλου, Ο Σαλάχ που “έσπασε” το “μονοπώλιο” της Τότεναμ, ο Αρεολά που επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και ο Γκόντος που κέρδισε με μια “κόπια”.

Για μια ακόμα φορά έφτασε η στιγμή της απονομής των περίφημων “Βραβείων του Μήνα” από πλευράς Premier League που αύριο το μεσημέρι κάνει σέντρα για δωδέκατη φορά τη φετινή σεζόν.

Προπονητής του Μήνα – Άγγελος Ποστέκογλου

Photo credits: Premier League (IG account)

Είπαμε προ ημερών ότι αν παραλάβει για τρίτη συνεχόμενη φορά αυτό το βραβείο τότε θα γίνει ο τέταρτος που το πετυχαίνει. Αυτό ωστόσο που δεν είχε ειπωθεί είναι ότι θα γινόταν ο πρώτος που θα “έγραφε” το όνομα του στο συγκεκριμένο βραβείο και στους τρεις εναρκτήριους μήνες της αγωνιστικής χρονιάς. Όπως και έγινε εν τέλει. Για να μείνει στην ιστορία, όπως του αξίζει μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει.

Παίκτης του Μήνα – Μο Σαλάχ

Photo credits: Premier League (IG account)

Ο Αιγύπτιος δεν μπορεί μετά και τις εμφανίσεις του στη διάρκεια του Οκτωβρίου να μην θεωρείται ως το καταλληλότερο πρόσωπο από αυτά που ήταν υποψήφια να τερματίσουν την κυριαρχία της Τότεναμ και σε αυτή την κατηγορία. Τα κατάφερε λοιπόν και προχωράει με φορά στα επόμενα, τα οποία μπορεί και να γυαλίζουν αρκετά για τον ίδιο και τη Λίβερπουλ.

Γκολ του Μήνα – Σαμάν Γκόντος

Photo credits: Premier League (IG account)

Το να καταφέρεις να κερδίσεις μια διάκριση είναι ο καταλληλότερος τρόπος για να συστηθείς σε ένα κοινό. Ειδικά όταν αυτό συνεπάγεται τα κολοσσιαία νούμερα των ανθρώπων που παρακολουθούν το αγγλικό πρωτάθλημα. Έτσι έγινε τώρα και με τον Σαμάν Γκόντος που από ένας Ιρανός μεσοεπιθετικός – πολυθεσίτης έγινε πια ποδοσφαιριστής με ονοματεπώνυμο μέσω της παγκόσμιας προβολής που πήρε μετά το εξαίσιο αλλά και τρομερά ίδιο με τα συνυποψήφια του γκολ που πέτυχε.

Απόκρουση του Μήνα – Αλφόνς Αρεολά

Photo credits: Premier League (IG acτπcount)

Ο Αλφόνς Αρεολά είναι ένας από τους γκολκίπερ του πρωταθλήματος που έχουν δημιουργήσει αίσθηση με τον τρόπο που αποσοβούν τις προσπάθειες των αντιπάλων που βάλλουν την εστία τους. Για αυτό και στη συγκεκριμένη λίστα κατόρθωσε να βρεθεί με δύο αποκρούσεις “κυκλώνοντας” κατά κάποιο τρόπο το συγκεκριμένο βραβείο.

Δείτε ακόμη: 

Premier League: Τα βραβεία του μήνα Σεπτεμβρίου

Premier League: Οι υποψηφιότητες των βραβείων του μήνα Οκτωβρίου

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ