Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Superleague 2: Δοκιμασία στην Χαλάστρα για την Κοζάνη

Η Κοζάνη μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ Β’ εντός έδρας, δοκιμάζεται στην Χαλάστρα απέναντι στον Ηρακλή για την 12η αγωνιστική της Superleague 2 (15:00).

Ο σύλλογος της Δυτικής Μακεδονίας είχε τις ευκαιρίες αλλά όχι το γκολ στην τελευταία αναμέτρηση με τους «ασπρόμαυρους» με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 1-0. Οι παίκτες της Κοζάνης βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς και σήμερα αναζητούν το «διπλό» στην Χαλάστρα με στόχο να πλησιάσει ξανά την πρώτη πεντάδα. Ο Άγγελος Διγκόζης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Ιλ Ιντρίσι, ο Τζημόπουλος και ο Καραγκιόζης είναι μόνιμα απόντες, με τον Κοροβέση να είναι αμφίβολος για το σημερινό παιχνίδι.

Από την πλευρά του ο Ηρακλής «τρέχει» ένα σερί δύο συνεχόμενων νικών, αφού κατάφερε να πάρει την νίκη κόντρα στον Καμπανιακό και ΑΕΚ Β’ και ανέβηκε στην 8η θέση με 11 βαθμούς, δύο κάτω από τον σημερινό του αντίπαλο. Στην προετοιμασία που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, δόθηκε ιδιαίτερη ψυχολογική έμφαση για το σημερινό παιχνίδι, καθώς με νέο τρίποντο «αγγίζει» την πεντάδα. Ο Περικλής Αμανατίδης δεν έχει κάποιο αγωνιστικό «πονοκέφαλο» και θα παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα που μπορεί.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Κώστας Γιούργας, με βοηθούς τον Παναγιώτη Κουβαλάκη και την Δήμητρα Κοτανίδου από την ΕΠΣ Δράμας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ