Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Women’s Super League: Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής και η βαθμολογία

Η πρωτοπορία της Τσέλσι που δεν διαταράσσεται με τίποτα, η μεγάλη νίκη της Λίβερπουλ και ο Ποστέκογλου που έφερε γούρι.

Από εκπλήξεις άλλο τίποτα στη 10η αγωνιστική της Women’s Super League που από τους πρώτους δύο αγώνες του προγράμματος της “κέντρισε” το ενδιαφέρον και καθόρισε τα όσα αναμενόταν να συμβούν στις πρώτες θέσεις. Κλείνοντας, θα προτείναμε τώρα που η “αυγή” του νέου χρόνου πλησιάζει να προσκαλέσετε για ποδαρικό τον Άγγελο Ποστέκογλου μετά και τη θετικότατη επίδραση που είχε αυτός στο Τότεναμ – Άρσεναλ, το οποίο παρακολούθησε ιδίοις όμμασι από τις κερκίδες του “Tottenham Hotspur Stadium”.

Τα αποτελέσματα:

Τότεναμ – Άρσεναλ 1-0

Τόμας 58′

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση κρίθηκε πραγματικά στις λεπτομέρειες. Κάτι που προκύπτει κι από τη συσχέτιση του σκορ με τις τελικές που κατέληξαν στο στόχο. Μια σχέση που εκφράζεται με απολύτως αρνητικό πρόσημο για την Άρσεναλ. Ειδικότερα αν συμπεριληφθεί σε αυτή και ο όγκος των συνολικών τελικών που παρήγαγε το γυναικείο τμήμα των “κανονιέρηδων”.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 1-2

Τούνε 3’/Τέρνερ 32′ (αυτογκόλ), Χιντς 68′

Μια πολύ σημαντική νίκη και μια μεγάλη απόδραση πραγματοποίησε η Λίβερπουλ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι γυναίκες των “κόκκινων διαβόλων” που κυριάρχησαν όσον αφορά την κατοχή της μπάλας, δεν κατάφεραν να κάνουν το ίδιο και στις τελικές. Καθώς, αν και είχαν σαφώς περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια τους, έκαναν τα ίδια με την αντίπαλο τους την οποία βοήθησαν κιόλας βάζοντας ένα γκολ για εκείνη.

Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι 1-4

Γκάλι 56’/Σο 9′, 22′, 65′, Ρορντ 25

Εμφατικό διπλό με ρεκόρ περιελάμβανε το πρόγραμμα για τις “πολίτισσες” που είδαν την Κάτζια Σο να γίνεται η πρώτη παίκτρια στην ιστορία του πρωταθλήματος που πετυχαίνει τρία χατ τρικ σε ένα ημερολογιακό έτος.

Μπρίστολ – Τσέλσι 0-3 

Τζέιμς 17′, Κάθμπερτ 34′, Κερ 59′

Εύκολα κι ωραία ήταν τα πράγματα για τις “μπλε” στα νότια. Και πως να γίνει αλλιώς όταν ο αντίπαλος είναι τόσο χαμηλής δυναμικότητας και το 50% των στιγμών που βάφτηκαν στο χρώμα των κυριών από την πρωτεύουσα που επέστρεψαν στην κορυφή;

Λέστερ – Γουέστ Χαμ 1-1

Πέτερμαν 68’/ Χαγιάσι 90+8′

Κόκκινη κάρτα: Σισοκό 90+5′

Το εν λόγω παιχνίδι αποτελεί βάσει εξέλιξης το πιο ενδιαφέρον αυτής της αγωνιστικής. Ήταν οι “σφυριές” της Γουέστ Χαμ πρώτα στον εαυτό της με την κόκκινη κι έπειτα στη Λέστερ στη διάρκεια των τελευταίων λεπτών των καθυστερήσεων που έδωσαν “φλόγα” σε ένα ματς που ήταν πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί με ένα “άνευρο” 1-0 υπέρ των “αλεπούδων”.

Άστον Βίλα – Μπράιτον 1-0

Λεόν 63′

Κόκκινη κάρτα: Πατσέκο 89′

Τρίποντο που την βγάζει αλλά δεν την απομακρύνει από την “επικίνδυνη ζώνη” πέτυχε η Βίλα που μετά από καιρό έκανε το 2/2 σε ανδρικό και γυναικείο ποδόσφαιρο. Εξέλιξη που αποτελεί φυσική συνέχεια του 20-7 των τελικών προσπαθειών που κατέγραψαν στις τελικές προσπάθειες τους.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Τσέλσι 25


2. Μάντσεστερ Σίτι 22

3. Άρσεναλ 22

4. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 18

5. Λίβερπουλ 18

6. Τότεναμ 15

7. Έβερτον 11

8. Λέστερ 10

9. Άστον Βίλα 9


10. Μπράιτον 8

11. Γουέστ Χαμ 5

12. Μπρίστολ 5

Δείτε ακόμη: 

Women’s Super League: Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής και η βαθμολογία

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ